Lēmums par Rīgas «Dinamo» tiek atlikts uz vēl vienu nedēļu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Galīgais lēmums par Rīgas «Dinamo» komandas startu nākamās sezonas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā tiks pieņemts pēc nedēļas, «R-Sport.ru» aģentūrai atzina kluba valdes priekšsēdētājs Juris Savickis.

«Jautājums (par Rīgas «Dinamo» palikšanu KHL) tiek atlikts vēl uz nedēļu. Vēl neesam visus dokumentus savākuši,» atzina Savickis.

«Principā mēs nopietni strādājam ar KHL vadību pie šā lēmuma risinājuma, pastāvīgi uzturam kontaktus. Domāju, ka viss būs kārtībā,» atklāja «Dinamo» priekšsēdētājs.

Atgādināsim, ka pasaules čempionāta laikā AS «Dinamo Rīga» padomes loceklis Guntis Ulmanis paziņoja, ka komanda noteikti startēs nākamās sezonas KHL čempionātā.

Krievijas finansiālās krīzes dēļ šobrīd nav skaidrības par vairāku komandu dalību nākamā gada KHL čempionātā.

Pēc TVNET rīcībā esošās informācijas, Rīgas «Dinamo» komandai joprojām ir parādsaistības pret spēlētājiem. Viņi hokejistiem nebija algas izmaksājuši par martu un aprīli.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu