Uzvarētāji sastāvu nemaina; Vācijas izlasē esot noticis dumpis

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas hokeja valstsvienība šorīt Prāgas 02 arēnā aizvadīja obligāto ledus treniņu, kurā piedalījās visi izlases spēlētāji.

Pēc ledus nodarbības mūsu komandas galvenais treneris Aleksandrs Beļavskis paziņoja, ka sastāvs pret Vāciju paliks identisks kā cīņā pret Šveici.

«Mums ir nelielas neskaidrības par Gunta Galviņa un Jāņa Sprukta dalību šajā mačā. Traumas viņiem nav nopietnas. Mums tagad jāaizvada divas spēles pēc kārtas, lēmumu pieņems ārsti. Ja viņi būs gatavi cīņai, izmaiņas virknējumos netiks veiktas,» atklāja Beļavskis.

Vācijas hokeja valstsvienība ceturtdien aizvadīja vēlo spēli ar Zviedrijas izlasi, parādot raksturu un piekāpjoties ar 3:4. «Tas, ka viņiem vakar bija mačs, neko nenozīmē. Ar šādām emocijām Vācija arī dosies laukumā pret Latviju. Mēs esam gatavi viņu aktīvai spēlei,» skaidroja Beļavskis.

Prāgā šobrīd klīst baumas, ka Vācijas izlases galvenais treneris Pets Kortina pilnībā zaudējis kontroli pār savu komandu, izlases iekšienē esot noticis dumpis. Šobrīd vecākā trenera pienākumus esot uzņēmies Džefs Vords, kas sešas sezonas strādāja par NHL kluba Bostonas «Bruins» trenera asistentu.

Latvija - Vācija O2 arēnā spēkosies piektdien plkst. 21.15 pēc Latvijas laika, un spēli tiešraidē translēs kanālā TV3, «Viasat Sport Baltic».

Mūsu hokejisti pēc šā mača vēl tiksies ar Austriju un Franciju. Pasaules čempionāta ceturtdaļfinālā iekļūst četras labākās apakšgrupas komandas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu