Latvija FIFA rangā pakāpusies uz 109. pozīciju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Latvijas nacionālā futbola komanda jaunākajā FIFA reitingā veikusi kāpumu par četrām vietām, šobrīd ieņemot 109. pozīciju, liecina organizācijas mājas lapā publicētā informācija.

Marina Pahara vadītās komandas kontā šobrīd ir 237 reitinga punkti, kas ar par astoņiem punktiem vairāk nekā mēnesi iepriekš.

Pēdējo spēli Latvijas valstsvienība aizvadīja martā, kad pārbaudes spēlē ar rezultātu 1:2 atzina Maķedonijas izlases pārākumu.

Nākamās spēles mūsu futbolisti aizvadīs Baltijas kausa izcīņas turnīrā, kas plānots maija otrajā pusē.

Reitinga līderes godā joprojām atrodas Spānija, tai seko Vācija, uz trešo vietu pakāpusies Portugāle (+1), bet ceturto pozīciju ieņem Kolumbija, kas pakāpusies par vienu vietu.

Piektajā vietā atrodas Urugvaja (+1), sestā ir Argentīna (-3) un Brazīlija (+3), astoto pozīciju ieņem Šveice (-1), devīto Itālija (-1), bet pirmo desmitnieku noslēdz Grieķija, kura pakāpusies par trim vietām.

Tikmēr Latvijas ziemeļu kaimiņi Igaunija atrodas 93. vietā (-1), bet Lietuvas komanda, veicot kāpumu par vienu vietu, šobrīd ieņem 104. pozīciju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu