Obama nosūtīs Hārperam divas kastes alus par olimpiskā hokeja derību zaudējumu

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Baltais nams pirmdien nosūtīs divas kastes alus Kanādas vēstniecībai pēc tam, kad valsts prezidents Baraks Obama zaudēja derībās ar Kanādas premjeru Stīvenu Hārperu par olimpisko spēļu hokeja turnīra rezultātiem.

Kanādas vīriešu hokeja izlase savus sīvākos konkurentus no ASV uzvarēja ar rezultātu 1:0 olimpisko spēļu Sočos pusfinālā, bet sieviešu izlase amerikānietes uzvarēja ar 3:2 un ieguva zelta medaļas.

Baltā nama Nacionālās drošības padome mikroemuāru vietnē «Twitter» informēja Kanādas vēstniecību, ka «pirmdien nogādāsim divas kastes svaigi brūvēta Baltā nama alus Hārpera kungam no Obamas kunga». «Obamas vārdā sakām: izbaudiet un apsveicam ar Kanādas uzvaru (šoreiz)! Gaidām uz atbildes maču,» rakstīja Baltā nama pārstāvji.

Kanādas vēstniecība pateicās Baltajam namam, «Twitter» ierakstot, ka «esam izslāpuši un gatavi piegādei. Hārpera kungs, mēs apsolām, ka trūks tikai dažas pudeles».

Alus, kas tiks nogādāts Hārperam, ir īpaši gatavots no medus, kas iegūts Baltā nama dārzā. Viena kaste būs alus «Honey Porter» un otra - «Honey Blonde».

«Es vēl neesmu saņēmis, bet, esot godīgam pret prezidentu Obamu, viņš jau iepriekš ir man zaudējis derības un vienmēr ir samaksājis,» Hārpers sacīja radiostacijai «TSN 1050 Radio» Toronto.

Savas derības par Soču olimpiskā hokeja turnīra rezultātiem ASV un Kanādas līderi noslēdza pagājušā mēneša sākumā, kad tikās Ziemeļamerikas līderu samitā Meksikā.

Arī pirms Vankūveras olimpiskajām spēlēm 2010.gadā viņi saderēja un Obama zaudēja.

Tā kā Kanādas hokejisti 2010.gada olimpisko spēļu hokeja turnīra finālspēlē ar 3:2 uzvarēja amerikāņus, Obama Hārperam zaudēja kasti kanādiešu «Molson» alus. ASV izlases uzvaras gadījumā bija solījis Obamam kasti amerikāņu «Yuengling» alus.

Tolaik saderēja arī abu valstu līderu preses sekretāri, un Baltā nama preses sekretāram Robertam Gibsam bija jāparādās tribīnē Kanādas nacionālās izlases formas tērpā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu