SOK segs pēc Kuldas spēka paņēmiena savainotā Tavaresa algu (12)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Starptautiskā Olimpiskā komiteja (SOK) apņēmusies segt Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Ņujorkas «Islanders» kapteiņa Džona Tavaresa algu, jo viņš aizvadītajā Soču Olimpiādē iedzīvojies savainojumā, kas hokejistam liegs spēlēt ilgu laiku.

Incidents notika olimpisko spēļu ceturtdaļfināla mačā, kad pret Kanādas izlases uzbrucēju Tavaresu spēka paņēmienu izpildīja Latvijas izlases aizsargs Artūrs Kulda. Uzbrucējs guva ceļgala krustenisko saišu un meniska traumas, kuru dēļ viņam Olimpiāde bija beigusies priekšlaicīgi.

Šis savainojums Tavaresam liegs spēlēt astoņas līdz 12 nedēļas. Pēc jaunumu uzzināšanas lielu sašutumu izrādīja «Islanders» vadība, bet nu Ziemeļamerikas mediji vēsta, ka hokejista algu šajā laika periodā apņēmusies segt SOK.

«Islanders» komanda gan pašlaik nopietni necīnās par vietu Stenlija kausa izcīņas turnīrā, līdz ar to sagaidāms, ka šosezon Tavaress laukumā vairs neizies.

Olimpiskajās spēlēs centra uzbrucējs pie rezultativitātes punktiem netika. Savukārt NHL čempionātā viņš ar 66 rezultativitātes punktiem 59 mačos pašlaik ir līgas trešais rezultatīvākais spēlētājs.

Kanādas izlase duelī pret Latviju tika pie panākuma ar 2:1, bet vēlāk izcīnīja zelta medaļas.

«Islanders» ar 54 punktiem 61 mačā NHL čempionātā pašlaik ieņem Austrumu konferences kopvērtējuma 14.vietu.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu