Kens Bloks prezentē jauno rallijkrosa auto

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kens Bloks startēs šā gada pasaules rallijkrosa čempionātā un to darīs ar jaunu, šīm sacensībām speciāli sagatavotu un nupat prezentētu Ford Fiesta.

Līdzās pagājušā gada Eiropas autokrosa čempionam Reinim Nitišam, 2003.gada pasaules rallija čempionam Peteram Solbergam un 1997.gada F1 pasaules čempionam Žakam Vilnēvam šā gada pasaules rallijkrosa čempionātā plāno startēt arī šovmens, Gymkhana braukšanas speciālists un citu autosporta disciplīnu lietpratējs Kens Bloks.

Foto: Publicitātes foto

Bloks gan piedalīsies tikai trīs čempionāta posmos (Norvēģijā 14.-15. jūnijā, Francijā 6.-7. septembrī un Turcijā 11.-12. oktobrī), taču čempionāta organizētāji par sportista pievienošanos tāpat ir gandarīti, jo uzskata, ka viņa popularitāte un plašais sekotāju loks tīmeklī ievērojami veicinās rallijkrosa popularitātes kāpumu.

Pats Bloks tikmēr paudis gandarījumu par to, ka noslogotajā dažādu pasākumu kalendārā ir bijusi iespēja iekļaut arī trīs rallijkrosa čempionāta posmus, jo tādos vēl nav piedalījies.

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu