Uz Sočiem pirmie no Latvijas dosies kamaniņu braucēji (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas olimpiskās komandas dalībnieki uz Sočiem dosies atšķirīgos laikos. Pirmie uz Sočiem izlidos Latvijas kamaniņu braucēji, kuriem reiss no starptautiskās lidostas «Rīga» ir paredzēts jau šo svētdien, 2.februārī, plkst.11:00, TVNET informē Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) preses daļa.

Latvijas kamaniņu sportisti Sočos: Ulla Zirne, Elīza Tīruma, Mārtiņš Rubenis, Inārs Kivlenieks, Kristaps Mauriņš, Andris Šics/Juris Šics, Oskars Gudramovičs/Pēteris Kalniņš.

Pirmdien, 3.februārī uz Sočiem aizlidos skeletona komanda, 5.februārī ceļā uz Olimpiskajām spēlēm dosies biatlonists Andrejs Rastorgujevs, bobslejisti ar treneriem izlidos 10.februārī, bet kalnu slēpotāji uz Sočiem dosies vēl vēlāk.

Lielākā daļa Latvijas olimpiskās komandas dalībnieku, ieskaitot arī hokeja izlasi, uz Olimpiādi izlidos 6.februārī plkst.9:45 ar speciālu aviokompānijas «AirBaltic» čārterreisu.

XXII Soču ziemas olimpiskās spēles notiks no 7. līdz 23. februārim.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu