Sesks: «Rally Liepājas» ātrumposmos valda ziema

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Twitter/@UldisSesks

Šonedēļ Liepājas pusē notiekošā Eiropas rallija čempionāta (ERČ) posma «Rally Liepāja» ātrumposmos patlaban valda ziema, līdz ar to nav bažu par sekmīgu sacensību norisi, intervijā «Rietumu radio» sacīja Liepājas domes priekšsēdētājs Uldis Sesks (Liepājas partija), kurš arī pats ir labi pazīstams rallija braucējs.

«Baltijas jūra īsti neļauj ziemai Liepājā ienākt, taču pirmdienas vakarā, atgriežoties no Rīgas, palūkojos, kas notiek Kalvenes un Vecpils ātrumposmos - tur sniega ir vairāk nekā vajag, arī ceļi ir sasaluši. Ceļa segums patlaban ir ļoti viltīgs, un sportistiem vajadzēs rādīt visu savu meistarību, lai pacīnītos par uzvaru. Nedēļas nogalē mūs sagaida interesantas sacensības,» sacīja Sesks.

Sesks norādīja, ka šogad uz sacensībām Liepājā ierodas 20 valstu sportisti, un komandām jau notiek pēdējie treniņi pirms sacensībām.

Kā ziņots, kopumā ERČ ieskaitē piedalīsies 52 ekipāžas no 20 valstīm, no kurām 16 startēs junioru čempionāta vērtējumā. Junioru konkurencē pilnu sezonu plāno aizvadīt Ralfs Sirmacis, bet līdzās viņam Latviju šajās sacensībās pārstāves arī Vasilijs Grjazins.

Paralēli notiekošā Latvijas čempionāta ieskaitē sacensībās piedalīsies 34 ekipāžas.

ERČ posms, kas vienlaicīgi būs arī pašmāju čempionāta posms, Latvijā risināsies trešo gadu pēc kārtas. Kopumā šosezon čempionātā risinās desmit posmi, kas notiek arī Austrijā, Lielbritānijā, Portugālē, Beļģijā, Igaunijā, Čehijā, Kiprā, Grieķijā un Francijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu