Olimpiskais medaļnieks daiļlēkšanā atklāj, ka ir homoseksuāls (2)

LETA/AP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aizvadītā gada Londonas olimpisko spēļu bronzas godalgas laureāts daiļlēkšanā brits Toms Deilijs pirmdien publiskotā video atzinis, ka ir gejs.

Šobrīd 19 gadus vecais sportists savā «YouTube» kanālā publicētajā piecu minūšu video atzinis, ka šī gada pavasarī saticis cilvēku, kurš viņa dzīvi pamatīgi mainījis, un šī persona ir vīrietis.

«Šis cilvēks lika man justies tik laimīgam un būt drošībā,» atklāja Deilijs, kurš šobrīd satiekas ar vārdā nenosauktu puisi. «Vēlējos likt punktu visām spekulācijām un baumām. Vai tas ir kaut kas satraucošs? Nedomāju gan.»

Deilijs 2009.gada pasaules čempionātā triumfēja no desmit metru platformas, kad viņam bija tikai 15 gadi. Tāpat viņš no šī paša augstuma platformas divreiz uzvarējis Eiropas čempionātā, bet Londonas Olimpiādē ieguva bronzu.

Šī gada pavasarī Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) brīvais aģents Džeisons Kolinss kļuva par vēsturē pirmo Ziemeļamerikas aktīvo profesionālo sportistu, kurš atzinies, ka ir gejs.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu