Grīzmans: Vēl neapzinos, ko esam paveikuši

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Francijas futbola izlases zvaigzne Antuāns Grīzmans vēl neapzinās, ka ir uzvarējis Pasaules kausā un ka šī komanda ieies vēsturē, pauda futbolists.

Par Pasaules kausa ieguvējiem svētdien otro reizi vēsturē tika kronēti Francijas futbolisti, kuri finālā Maskavā ar 4:2 pārspēja Horvātiju.

«Godīgi sakot, vēl neapzinos, ko esam paveikuši. Lai arī mēs vēl to īsti neapzināmies, arī šī Francijas komanda ieies vēsturē,» izteicās Grīzmans, kurš arī finālā izcēlās ar vienu vārtu guvumu. «Pasaules kauss ir kaut kas nozīmīgs. Esmu ļoti lepns par futbolistiem un par komandas personālu. Esam ļoti vienoti.»
«Šajā turnīrā paveicām kaut ko neticamu. Tagad laiks pienācis doties uz mājām, lai svinētu šo panākumu kopā ar tautiešiem,» pauda Grīzmans.

Pirms diviem gadiem Eiropas čempionāta finālā Francija atzina Portugāles pārākumu. Komandas galvenais treneris Didjē Dešāns uzreiz pēc Pasaules kausa fināla norādīja, ka komanda no šīs neveiksmes daudz mācījusies, kam piekrita arī Grīzmans.

«Pēc Eiropas čempionāta bija daudz pārmaiņu. Vairāki jaunie futbolisti mūsu komandai devuši papildu vērtību. Mēs bijām ļoti saticīgi, un nekādu problēmu nebija arī rezervistiem. Tādu Franciju es mīlu. Lai gan mums ir dažādas izcelsmes, mēs šajā turnīrā bijām vienoti,» neslēpa Grīzmans.

Grīzmans šajā Pasaules kausā aizvadīja septiņas spēles un iesita četrus vārtus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu