Ukrainas basketbolists: Esam pelnījuši iekļūt 1/4 finālā (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Ukrainas basketbola izlases spēlētājs Sergejs Gladirs ir ļoti priecīgs par komandas spēju sasniegt Eiropas čempionāta finālturnīra ceturtdaļfinālu.

«Protams, nebijām gaidījuši, kad aizkļūsim tik tālu,» pēc mača ar Lietuvu atzina Gladirs. «Šodien parādījām saturīgu spēli un pierādījām, ka esam pelnījuši iekļūt 1/4 finālā. Uz katru maču izgājām noskaņojušies un atdevām visus spēkus.»

Lai iekļūtu Eiropas čempionāta ceturtdaļfinālā, Ukrainas izlasei E apakšgrupā pietika ar diviem panākumiem piecās cīņās.

«Esam jauna komanda un mums manāmi pietrūkst pieredzējušu basketbolisti, taču arī bez viņiem mums sokas tīri labi. Domāju, ka galvenā panākumi atslēga ir ambīcijas,» skaidroja Gladirs.

23 gadus vecais ukrainis uzskata, ka komandai ir pa spēkam iekļūt arī Eiropas čempionāta 1/2 finālā. «Pie šī panākuma nevajag apstāties. Plānojam iet tālāk.»

TVNET jau vēstīja, ka Latvijas izlase E apakšgrupas mačā ar 56:60 piekāpās Beļģijai un neiekļuva 1/4 finālā. Tikmēr Lietuva ar 70:63 uzveica ukraiņus.

Pirmo vietu E apakšgrupā ieņēma Serbija (4/1), otro izcīnīja Lietuva (4/1), trešajā palika Francija (3/2), ceturto izcīnīja Ukraina (2/3), piektajā ierindojās Beļģija (1/4), bet sestajā palika Latvija (1/4).

Pēc zaudējuma Beļģijai Latvija Eiropas čempionātu noslēdza 11.vietā, kas ir labākais tās sasniegums kopš 2001.gada, kad tika izcīnīta astotā vieta.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu