Hokeja virslīgā spēlēs deviņas komandas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Aiše, LHF

Ir kļuvis zināms, ka jaunajā 2011./2012. gada sezonā Latvijas atklātajā virslīgas hokeja čempionātā startēs deviņas komandas – astoņas no Latvijas, bet viena no Lietuvas. Čempionāta pirmo spēli paredzēts aizvadīt 17. septembrī.

Savu dalību 2011./2012. gada sezonā ir apstiprinājušas deviņas komandas: SK "Liepājas metalurgs", HK "Ozolnieki/MONARCH", "DHK Latgale", "SMScredit.lv", "Zemgale/JLSS", HS "Rīga/Prizma", HS "Rīga/LSPA", SK "Rīga’95" un komanda no Lietuvas – "Elektrēnu Energija".

Šogad virslīgas čempionātā nepiedalīsies HK "Ogre", kuras vietu ieņēma Vjačeslava Nazarova trenētā komanda SK "Rīga’95".

Lietuviešu komanda ir vienojusies ar visiem astoņiem virslīgas klubiem, tāpēc tai atļauts piedalīties Latvijas atklātajā virslīgas hokeja čempionātā.

Spēļu kalendārs

Ir izveidots spēļu kalendārs – spēles norisināsies četros riņķos, kopā katra komanda aizvadīs 32 regulārās sezonas spēles. Tās noritēs no 17. septembra līdz 3. martam. Izslēgšanas spēles sāksies 8. martā, septīto finālspēli paredzēts aizvadīt 14. aprīlī.

Pēc reglamenta komandas, kuras regulārajā čempionātā ierindosies pirmajās divās vietās, izslēgšanas spēles sāks no pusfināla. Ceturtdaļfinālā savā starpā tiksies komandas, kuras ierindosies no 3. līdz 6. vietai. Lietuvas komanda izslēgšanas spēlēs nepiedalīsies.

Latvijas Hokeja federācijas (LHF) atgādina, ka visām komandām, kuras ir apstiprinājušas savu dalību Latvijas atklātajā virslīgas hokeja čempionātā, līdz 14. septembrim ir jāiesniedz komandas vārdiskais pieteikums. Vēlāk LHF mājas lapā tiks publicēti visu virslīgas komandu sastāvi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu