Vētra atgriežas vīriešu basketbolā, trenēs BK "Ventspils"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Apstiprinājušās iepriekš izskanējušās runas, ka pazīstamais Latvijas basketbola speciālists Gundars Vētra atgriezīsies vīriešu basketbolā. Viņš noslēdzis divu gadu līgumu ar Latvijas vicečempioni BK "Ventspils", vēsta vienības mājas lapa.

Vētram palīdzēs Zībarts

"Ventspils" komandā nomainījies viss treneru korpuss. Prom devies Guntis Endzels ar palīgiem, bet Vētram darbā ar komandu asistēs "Latvijas Universitātes" (LU) galvenais treneris Mārtiņš Zībarts.

Vētra ar Zībartu iepriekš kopā strādāja, trenējot Rīgas "Barons/LMT" vienību.

''Jau iepriekš abi treneri ir veidojuši kopīgu tandēmu un sasnieguši labus rezultātus, vadot Latvijas izlasi jaunietēm Eiropas U–20 čempionātā.

Mēs ceram, ka komandai atrasti labi vadītāji, tāpēc rezultāti neizpaliks,'' sacīja ''Ventspils'' prezidents Aivars Lembergs.

''Novēlu treneriem izveidot spēcīgu un saliedētu komandu, kas cīnīsies, nežēlojot ne sevi, ne pretiniekus, laukumā rādot azartisku, emocionālu un skaistu basketbolu,'' uzsver Lembergs.

Centīsies sasniegt izvirzītos mērķus

''Esmu priecīgs, ka izvēle ir kritusi uz mums. Basketbola klubs ''Ventspils'' vienmēr ir bijis tāds klubs, kurā bijusi un ir stabila organizācija, skaidri zināmi mērķi un lieliski darba apstākļi, tāpēc tagad atliek tikai strādāt. Centīsimies darīt visu, lai komandā atgrieztos zināma stabilitāte rezultātu ziņā. Vēlamies noturēt komandu tādā līmenī, lai skaistas uzvaras nemītos ar dramatiskiem zaudējumiem. Strādāsim un centīsimies sasniegt izvirzītos mērķus,'' skaidro Vētra.

Iepriekš Vētra ar panākumiem strādāja par Krievijas sieviešu basketbola kluba Jekaterinburgas "UGMK" galveno treneri.

''Paldies Gundaram Vētram par to, ka uzaicināja mani par savu palīgu un klubam ''Ventspils'' par to, ka izraudzījās mūs par treneriem, tas ir liels gods un vienlaicīgi arī liela atbildība.

Tagad priekšā liels darbs un centīsimies visi kopā sasniegt labus rezultātus,'' stāsta Zībarts.

BK ''Ventspils'' nākamajai sezonai ir izvirzījis mērķus iegūt Latvijas čempiona titulu, bet Baltijas Basketbola līgā (BBL) cīnīties par medaļām. Kādus rezultātus būs jāsasniedz Eiropas līmeņa sacensībās, par to lems tuvākajā laikā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu