Sāk tirgot Rīgas ''Dinamo'' abonementus nākamajai sezonai

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

No 1. jūnija ir iespējams iegādāties sezonas abonementus uz Rīgas ''Dinamo'' mājas spēlēm 2011/2012. gada Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā. Abonementu kategorijas, cenas un izvietojums sektoros šogad nav mainījies, TVNET informēja klubā.

Nākamā sezona būs ne mazāk aizraujoša

''Šodien, sākot sezonas abonementu tirdzniecību, varam apsolīt saviem uzticīgajiem līdzjutējiem, ka nākamā sezona būs ne mazāk aizraujoša kā iepriekšējās,'' teica a/s ''Dinamo Rīga'' valdes loceklis Zigmārs Priede.

''Salīdzinot ar iepriekšējo sezonu, abonementu cenas un izvietojums nav mainījušies, turklāt, iegādājoties abonementu, tā īpašnieki iegūst veselu virkni priekšrocību – galvenā no kurām, protams, ir garantēta iespēja apmeklēt visas Rīgas ''Dinamo'' mājas spēles ''Arēnā Rīga'', jo iepriekšējā sezonā aptuveni ceturtā daļa maču arēnā (ieskaitot ''play-off'' spēles) bija gandrīz pilnībā izpārdota''

Arī kopējais ''Dinamo'' mājas spēļu apmeklējums pieauga par 5% (kopā ''Dinamo'' spēles ''Arēnā Rīga'' iepriekšējā sezonā klātienē noskatījās 248 202 tūkstoši skatītāju), bet abonentu īpašnieku skaits palielinājās pat par 44.75%,'' sākot abonementu tirdzniecību atzīmēja Priede.

Pieejami deviņi abonementu veidi

Nākamajā sezonā līdzjutējiem būs pieejami deviņi dažādi sezonas abonementu veidi – Platīns 1+1, Platīns, Zelts+, Zelts, Sudrabs+, Sudrabs A, Sudrabs B, Sudrabs C, Bronza, kurus iegādājoties, tā īpašnieks iegūs iespēju apmeklēt visas Rīgas ''Dinamo'' regulārās sezonas mājas spēles ''Arēnā Rīga'' un iegādāties biļetes uz play-off spēlēm tajā pašā vietā.

Atkarībā no abonementa veida tā īpašnieks ietaupa vidēji no 15% līdz pat 36%, kā arī iegūst vēl citas priekšrocības visas sezonas garumā. Arī šogad iespējams abonementu iegādāties, maksājot pa daļām, līdz septembrim.

Abonementus būs iespējams iegādāties visās "Biļešu servisa" tirdzniecības vietās visā Latvijā. Uzņēmumi ar pārskaitījumu abonementus var iegādāties, sazinoties ar "Biļešu servisa" biroju.

Abonementu īpašniekiem dažādas priekšrocības

No 1. jūnija līdz 1. jūlijam visiem iepriekšējās sezonas abonementu īpašniekiem ir iespējams iegādāties jaunu abonementu tajā pašā sēdvietā, Rīgas Kongresu nama vai Dailes teātra kasē, uzrādot iepriekšējā gada abonementu.

Visas sezonas garumā abonementa īpašniekiem iespējams izmantot priekšrocību programmas piedāvājumus, kas apvieno ''Dinamo'' sadarbības partneru labākos piedāvājumus, atlaides un īpašas priekšrocības dažādos veikalos, restorānos un citur. Platīna un zelta abonementu īpašnieki kopā ar sezonas abonementu saņems ekskluzīvu ''Dinamo'' dāvanu komplektu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu