Pleinics atgriezīsies BK "Ventspils"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas basketbola līgas (LBL) vicečempiona BK "Ventspils" ģenerālmenedžera un valdes priekšsēdētāja amatā atgriezīsies Ralfs Pleinics, kurš līdz šim strādāja par LBL direktoru.

"No 1. jūnija Pleinics ieņems kluba ģenerālmenedžera un valdes priekšsēdētāja amatus, nomainot tajos līdzšinējo ģenerālmenedžeri Mārtiņu Rībenu un valdes priekšsēdētāju Uldi Boitmani," vienības mājas lapā citēts Aivars Lembergs.

Runājot par Rībena un Boitmaņa tālāko likteni, Lembergs sacīja: ''Ļoti iespējams, ka Mārtiņš paliks klubā, bet par Boitmani vēl lems.''

Ventspils klubā, visticamāk, notiks arī galvenā trenera nomaiņa. Pašlaik gan izmaiņas treneru korpusā netiek apstiprinātas. Neoficiāla informācija vēsta, ka vīriešu basketbolā varētu atgriezties pazīstamais pašmāju speciālists Gundars Vētra. Tieši viņš tiek minēts (neoficiāli) kā viens no reālākajiem kandidātiem komandas vadītāja postenim.

Pleinics Ventspilī ilgu laiku strādāja, pirms kļuva par Latvijas basketbola līgu (LBL) direktoru. Kurzemes klubā viņš pavadīja gandrīz 14 gadus, un no BK "Ventspils" aizgāja pēc 2008./2009. gada sezonas.

Par LBL direktoru Pleinics kļuva 2010. gada 8. martā.

Kā zināms, BK "Ventspils" LBL čempionātā šogad izcīnīja sudraba medaļas, septiņu spēļu finālsērijā atzīstot Rīgas VEF pārākumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu