"Ghetto Football" debijas turnīrā uzvar "Jozin z bazin"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

"Ghetto Football" šīs vasaras pirmajā eksperimentālajā posmā trešdien Rīgā, "Grīziņkalna skeitparkā", startējot 18 komandām, pirmo vietu izcīnīja "Jozin z bazin", kas finālā ar 4:3 pārspēja "Tavu seju". Trešo vietu izcīnīja "CedziP".

"Ghetto Football" turnīriem "Grīziņkalna skeitparkā" tika īpaši izveidoti četri laukumi, kurus ieskāva apmales. Tās varētu salīdzināt ar hokeja laukumos redzētajām. Vienīgi vārti daudz zemāki, lai bumbas izspēle notiktu iespējami tuvu zemei, futbolistiem dodot iespēju demonstrēt individuālās meistarības paraugus un bumbas pārvaldīšanas tehniku.

Izmēģinājuma turnīrā startēja 18 komandas, izmēģinot spēkus šajā jaunajā "Ghetto Football". Asfalta laukumos devās ne tikai bijušie profesionālie basketbolisti Renārs Zeltiņš un Monvids Pirsko, bet arī divi no "Ghetto Basket" slavenībām - Oskars Rusmanis un Ģirts Strikauskis, kuru komandai pat izdevās iekļūt ceturtdaļfinālā.

Pusfinālā "Jozin z bazin" ar 4:1 pārspēja "CedziP", bet "Tavai sejai" izdevās uzveikt "Ulbroku". Vispirms mazajā finālā "CedziP" ar 3:1 uzvarēja "Ulbroku", bet mačā par pirmo vietu saistošā cīņā "Jozin z bazin" uzveica "Tavu seju" - 4:3.

"Ghetto Football" nākamais posms 1. jūnijā Rīgā, "Grīziņkalna skeitparkā".

25. maija "Ghetto Football" laureāti

1. "Jozin z bazin" (Jevgeņins Ļepjoškins, Arvis Vilkaste, Harolds Kavinskis, Jurģis Liepnieks-Liepiņš)

2. "Tava seja" (Aivars Riherts, Kristaps Plūksne-Strauss, Elvis Solovjovs)

3. "CedziP" (Edgars Grabļevskis, Kaspars Vaisūns, Toms Ešmits)

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu