Minifestivālā Rīgā noskaidroti uzvarētāji ielu basketbolā, florbolā un futbolā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Renārs Buivids ("Ghetto Family")

Sestdien, 1.jūnijā, Rīgā minifestivāla «Iebrauc vasarā kopā ar Ghetto Games» ietvaros rīkotajā ielu basketbola turnīrā uzvaru svinēja un 500 eiro naudas balvu izcīnīja komanda «Auvā». Uzvarētāji tika noskaidroti arī ielu florbola un futbola sacensībās, TVNET informē organizatori.

Sestdien laukumā pie Kongresu nama pasākuma apmeklētājiem uzstājās ielu dejotāji no «Jam Crew», «Day&Night» un citām apvienībām. Klātienē varēja vērot arī velotriāla skolas «Karters» šovu, ielu vingrotāju paraugdemonstrējumus, noklausīties DJ Get Dizzy un bītboksa meistara Antona sniegumu. Pasākumu vadīja televīzijas personība Renārs Zeltiņš.

Minifestivālā «Iebrauc vasarā ar Ghetto Games» tika organizētas arī informatīvās aktivitātes par drošību vasarā, jaunieši varēja uzzināt par iespējām iesaistīties brīvprātīgo darbā, iepazīties ar ekstrēmās skolas «Straume» aktivitātēm, klātienē satikt «Ghetto MX Team» komandu, kā arī uzzināt vairāk par bezmaksas treniņiem aerobikā, ielu dejās, ielu vingrošanā un ielu basketbolā, kas tiks organizēti sadarbībā ar «Individuālās sagatavošanas basketbola skolas» pārstāvjiem. Par to, kā parūpēties par savu un apkārtējo drošību vasarā, apmeklētājiem stāstīja Rīgas Pašvaldības policijas pārstāvji.

Ielu basketbola turnīrā «Ghetto Basket 2 pret 2» komanda «Auvā», kuras sastāvā spēlēja Nauris Miezis, Mārtiņš Rozenbergs, Edgars Vecums, uzvarēja sāncenšus – «HyDuck/Vervo» basketbolistus Uģi Kasparānu, Gustavu Gotautu, Daini Ulānu. Trešo vietu vīriešu grupā ieņēma divas komandas - «PBTrade.lv» spēlētāji (Mārtiņš Stenders, Haralds Kārlis) un «Riga24.lv» (Mārtiņš Ivanovs, Oskars Liepiņš).

U16 grupā savukārt uzvaru svinēja basketbolistu komanda «Ļaunums» (Jānis Saliņš, Oskars Liepiņš), otrajā vietā atstājot «Cīnītājus» (Tomu Ķēdi un Raivi Ščerbinski), bet trešajā vietā - komandu «Mazie» (Ralfs Siliņš un Visvaldis Pāvuls).

«Ghetto Floorball» sacensībās uzvaru plūca komanda «Just» (Intars Labsvārds, Matīss Jansons, Armands Šonmanis), otrajā vietā nonāca «Metaproms.lv» (Dmitrijs Streļcovs, Boriss Žavoronkovs, Dans Baumans), bet trešo ieguva «Neveiklie pingvīni» (Kaspars Lisovskis, Mārtiņš Mickevičs, Otto Tuherms, Kristaps Ušvils).

Par «Ghetto Football» laureātiem kļuva «Bikini Lounge» futbolisti Emīls Blūms, Artūrs Hlibovs, Juris Hlibovs, Allans Partovi, otrajā un trešajā vietā atstājot attiecīgi komandas «USB» (Edvardu Martinu, Ruslanu Prošinu, Igoru Gaiduku, Igoru Bondarenko) un «Radars» (Ernestu Važu, Kristapu Žīguru, Ēriku Garbuli).

Minifestivālu «Iebrauc vasarā ar Ghetto Games» rīkoja «Ghetto Family» un Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments.

Vairāk par pasākumu: www.ghettogames.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu