Rīgas «Dinamo» sāk tirgot sezonas abonementus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

No 3. jūnija plkst. 12.00 ir iespējams iegādāties sezonas abonementus uz Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas «Dinamo» mājas spēlēm 2013./2014. gada KHL čempionātam, vēsta vienības mājaslapa.

Detalizētāk abonementu kategorijas, cenas un izvietojums sektoros ir aplūkojams internetā www.dinamoriga.eu sadaļā «Biļetes» un www.bilesuserviss.lv.

Līdzjutējiem būs pieejami deviņi dažādi sezonas abonementu veidi – Platīns 1+1, Platīns, Zelts+, Zelts, Sudrabs+, Sudrabs A, Sudrabs B, Sudrabs C, Bronza, kurus iegādājoties abonementa īpašnieks iegūs iespēju apmeklēt visas «Dinamo» regulārās sezonas mājas spēles «Arēnā Rīga» un pirkt biļetes uz «play-off» spēlēm tajā pašā vietā.

Atkarībā no abonementa veida tā īpašnieks ietaupa vidēji no 15% līdz pat 36%, kā arī iegūst vēl citas priekšrocības visas sezonas garumā. Arī šogad iespējams abonementu iegādāties, maksājot pa daļām, līdz septembrim.

«Dinamo» ir sagatavojusi arī īpašus piedāvājumus sadarbībā ar kolektīvās iepirkšanās portālu www.perkamkopa.lv, kurā no 4. līdz 11. jūnijam būs iespējams iegādāties Sudrabs B abonementu atsevišķos sektoros, ietaupot 100 latus.

Savukārt visi iepriekšējās sezonas abonementu īpašnieki, uzrādot iepriekšējā gada abonementu, no 3. jūnija līdz 1. jūlijam var iegādāties jauno abonementu tajā pašā sēdvietā ar 10% atlaidi, dodoties uz SIA BIĻEŠU SERVISS kasēm Rīgas Kongresu namā vai Dailes teātrī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu