Iemūžinās "Nordea" Rīgas maratona dalībnieku finišu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ikviens ''Nordea'' Rīga maratona dalībnieks pēc finiša varēs saņemt savu finiša fotogrāfiju. Par to rūpēsies ''Sony Alpha'' fotogrāfi.

Gaidāms, ka kopā tiks uzņemts vairāk nekā 20 000 fotogrāfiju, jo katrs fotogrāfs fiksēs aptuveni 2000 laimīgos finiša mirkļus.

Pēc maratona bildes tiks izskatītas, marķējot katru pēc attēlos redzamo dalībnieku numuriem. Iepriekšējos ''Nordea'' Rīga maratonos savas fotogrāfijas bija iespējams atrast, ievadot dalībnieka numuru, taču šajā gadā tās varēs meklēt arī pēc finiša laika.

Fotogrāfi izmantos ''Sony α55'' spoguļkameras ar revolucionāro caurspīdīgā spoguļa tehnoloģiju, kas ir īpaši piemērota sporta pasākumu fotografēšanai.

Izmantojot nepārtrauktās fotografēšanas režīmu, kamera spēj uzņemt līdz pat 10 kadriem sekundē. Turklāt šī unikālā spoguļkamera šogad saņēmusi Eiropas foto industrijas prestižāko apbalvojumu – TIPA Awards.

Sākot ar 27. maiju, uzziņu dienesta 1188 portālā, ievadot savu dalības numuru, varēsi bez maksas lejupielādēt bildes, kurās pats esi redzams.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu