Ģenerālmenedžeris nekomentē "Ventspils" iespējamo atsaukšanu no čempionāta

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Fotostudija L&J

Latvijas Basketbola līgas (LBL) komandas "Ventspils" ģenerālmenedžeris Mārtiņš Rībens sestdien nevēlējās komentēt vienības iespējamo atsaukšanu no dalības turnīrā, nelabvēlīga LBL Apelācijas komisijas sprieduma gadījumā.

LBL Apelācijas komisija sestdien turpina izskatīt "VEF Rīga" komandas iesniegumu par LBL otrās finālsērijas spēles iznākumu.

Savukārt kādreizējais "VEF Rīga" komandas viceprezidents Valdis Valters sestdienas rītā sociālajā tīklā "Twitter" atzina, ka "Ventspils" komandas prezidents Aivars Lembergs draudējis apelācijas apmierināšanas gadījumā noņemt vienību no turpmākas dalības turnīrā.

"Šobrīd negribētu komentēt Apelācijas komisijas darbu, kas šodien skata šo jautājumu," teica Rībens. "Gaidām lēmumu un tad skatīsimies. Mums viņš vairs nebūs pārsūdzams, tā kā spekulācijām šobrīd nav pamata."

Rībens atgādināja, ka viņš vienībā ir tikai ģenerālmenedžeris. "Šādus potenciālos lēmumus es nemaz nepieņemu."

"Mums pēc kalendāra rīt ir spēle. Pēc tāda režīma arī dzīvojam un gatavojamies," uzsvēra Rībens.

Kā ziņots, sērijas otrajā spēlē trešdien "VEF Rīga" ar rezultātu 72:75 savā laukumā zaudēja "Ventspils" komandai. Uzreiz pēc aizvadītā mača "VEF Rīga" iesniedza oficiālu protestu, jo klubu neapmierina mača galvenā tiesneša lēmums spēles izskaņā.

Ceturtdien LBL Tehniskā komisija noraidīja komandas iesniegto protestu, tomēr "VEF Rīga" noteikumos paredzētajā laikā vērsās Apelācijas komisijā, kas savu darbu uzsāka piektdien.

Apelācijas komisija, kurā ir trīs juristi, lēmumu pieņems ar vienkāršu balsu vairākumu.

Saskaņā ar LBL Nolikumu, Apelācijas komisijai lēmums jāpieņem 72 stundu laikā kopš apelācijas iesniegšanas brīža. Šis termiņš beidzas svētdien, 15.maijā, plkst.20.

Finālsērijas trešā spēle paredzēta svētdien plkst.17 Ventspilī. Līdz Apelācijas komisijas lēmumam otrās spēles rezultāts 75:72 ventspilnieku labā paliek spēkā, un sērijā rezultāts ir 1-1.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu