Uz nākamajiem hokeja PČ būs ērtāk saplānot līdzjutēju braucienus

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Uz nākamajiem hokeja pasaules čempionātiem (PČ) būs daudz ērtāk saplānot līdzjutēju braucienus, un arī atbalstītāju skaits no Latvijas spēlēs būs sadalīts daudz vienmērīgāk.

2012.gadā, kad nākamo PČ hokejā rīkos Somija un Zviedrija, turnīrs vairs nenotiks pēc iepriekšējās sistēmas, kas tika izmantota kopš 2000.gada.

Turpmāk 16 komandas priekšsacīkstēs tiks sadalītas divos astotniekos, kas nozīmē, ka katrai komandai būs garantētas vismaz septiņas spēles un būs skaidri zināms, kad, kur un cikos tās notiks.

''Braucienus uz čempionātu būs vieglāk saplānot, taču maz ticams, ka Latvijas izlases atbalstītāji dosies apmeklēt visas spēles,'' informēja ceļojumu aģentūras ''Travel Art'' valdes priekšsēdētāja Inese Krūmiņa. Paredzams, ka atkarībā no brīvdienām un darba grafika tiks izvēlētas divas līdz četras interesantākās vai piemērotākās spēles.

''Līdz ar to prognozējams, ka līdzjutēju atbalsts izlasei būs vienmērīgāks nekā līdz šim, kad lielais vairums līdzjutēju devās atbalstīt komandu tikai uz pirmajām trim spēlēm,'' viņa pastāstīja.

Mīnuss varētu būt tas, ka noteikti būs jāspēlē pret mājinieku komandu, kas var radīt problēmas biļešu iegādē. Taču kaut kas skaidrāks būs zināms tikai tad, kad tiks publicēts spēļu kalendārs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu