Šūmahers kļuvis par «Mercedes» vēstnieku (2)

LETA/REUTERS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Autobūves kompānija «Mercedes» paziņojusi par ilgtermiņa līgumu ar septiņkārtējo Pirmās formulas (F-1) čempionu Mihaelu Šūmaheru - turpmākos gadus viņš būs šī zīmola vēstnieks, koncentrējoties uz ceļu drošību un nākotnes tehnoloģijām.

«Nākotne mani interesē krietni vairāk nekā tagadne un pagātne,» paziņojumā izteicies bijušais F-1 pilots, kurš ir visu laiku veiksmīgākais šī seriāla braucējs, izcīnot divus titulus ar «Benetton» (1994. un 1995. gadā) un piecus ar «Ferrari» komandu (2000.-2004.gadam).

«Braucot F-1, vienmēr uzskatīju - nedrīkst dusēt uz saviem lauriem, bet gan pastāvīgi jācenšas uzlabot savu sniegumu,» stāstījis Šūmahers. «Šādi domājot un izspiežot no savas formulas maksimumu, guvu priekšroku pār citiem.»

Šūmahers savu F-1 pilota karjeru otro reizi noslēdza pērn, liekot tai punktu pēc trim aizvadītām sezonām «Mercedes» komandā.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu