Gulbis negaidīti piekāpjas Berlokam

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Latvijas spēcīgākais tenisists Ernests Gulbis sestdien piedzīvoja zaudējumu Maiami "Masters 1000" sērijas turnīrā, otrās kārtas mačā ar 1:6, 6:2, 4:6 piekāpjoties argentīnietim Karlosam Berlokam.

Izšķirīgie notikumi risinājās trešajā setā. Tajā Gulbim izdevās vienreiz lauzt pretinieka servi, bet divreiz viņš zaudēja savējo, kā rezultātā uzvaru svinēja Berloks.

Stundu un 50 minūšu ilgajā spēlē Gulbis izpildīja deviņus ''eisus'', kamēr viņa sāncensis ar servi guva piecus punktus.

Par dalību sacensībās Gulbis nopelnīja 25 reitinga punktus un 11 605 ASV dolāru prēmiju.

22 gadus vecais latviešu tenisists ATP rangu tabulā ir 31. vietā, bet Berloks atrodas 72. pozīcijā.

Ar 28. numuru izliktajam Gulbim pirmā kārta bija brīva, kamēr 28 gadus vecais Argentīnas tenisists sacensību atklāšanas spēlē ar 7:5, 7:6 (6) uzvarēja amerikāni Džeku Soku.

Trešajā kārtā Berloks spēkosies ar pagājušā gada finālista čeha Tomaša Berdiha (7) un spāņa Ruvensa Rodrigesa Idalgo (ATP 94.) pāra veiksminieku.

Iepriekšējā gadā 22 gadus vecais jūrmalnieks Floridas štata turnīrā nepiedalījās, tādēļ viņam reitinga punkti nebija jāaizstāv.

Pērn Maiami triumfēja mājinieks Endijs Rodiks.

''Sony Ericsson Open'' turnīrs Amerikas Savienotajās Valstīs risinās cietā seguma kortos no 23. marta līdz 3. aprīlim, ar kopējo prēmiju fondu 3 645 000 ASV dolāru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu