Kazeļņiks devies uz Ginesa rekordu šovu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas šā brīža titulētākais spēkavīrs Agris Kazeļņiks otrdien devies uz Itāliju, lai Milānas pievārtē esošajā izstāžu centrā 9. un 10. martā piedalītos ikgadējā Ginesa rekordu šovā, kur dažādus rekordus mēģinās uzstādīt gan dažādos dīvainos, gan nopietnos vingrinājumos.

Iepriekš Kazeļņiks bija iekļuvis Ginesa rekordu grāmatā ar savu ātrumu 20 m distancē ar 300 kg svaru stieni uz muguras.

Pirms diviem gadiem Agrim izdevās pārspēt arī praktiski nepārspējamo Židrūnu Savicki un noiet šo distanci 13 sekundēs.

Šoreiz organizatori piedāvā līdzīgu vingrinājumu, kur speciāli sagatavota automašīna būs jāpaceļ un jānones 20 metrus.

''Iepriekšējo reizi, ko pavadīju Ginesa rekordu šovā laikā Milānā, bija jājūtas kā kinozvaigznei, jo gan uz ielas nepārtraukti man sekoja foto un TV kameras, gan sniedzu individuālu interviju Itālijas TV Canale 5. Šoreiz būs jāveic tā sauktais car walk vingrinājums, kas mazliet atšķiras no iepriekšējām reizēm,'' pastāstīja Kazeļņiks.

Kazeļņiks un pārējie latviešu spēkavīri turpina gatavoties savai jaunajai sezonai spēkavīru sportā. Jau marta nogalē Somijā būs pirmais spēkavīru Čempionu līgas starts. Tikko ASV atzīstami startēja Mareks Leitis un Dainis Zāģeris, kas 50 spēcīgu vīru konkurencē ''Arnold Amateur Strongman'' sacensībās ieguva 13. un 15. vietu.

Šā gada Latvijas spēkavīru čempionāts, kas ieguvis titulsponsoru un sauksies ''Siltums Jums'', sāksies 15. maijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu