Bukmeikeri: "Dinamo" ir maz izredžu sērijā ar "Lokomotiv" (11)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Rīgas ''Dinamo'' ir mazas iespējas gūt virsroku Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņas Rietumu konferences pusfināla sērijā pret Jaroslavļas ''Lokomotiv'' vienību. Par izteiktu favorīti ''Optibet'' eksperti ''Lokomotiv'' uzskata arī abu pretinieču pirmajā savstarpējā mačā, kas risināsies jau šodien Jaroslavļā.

''Lokomotiv'' hokejisti Rietumu konferences ceturtdaļfinālā ļoti sīvā cīņā ar rezultātu 4-3 uzveica Baltkrievijas vienību Minskas ''Dinamo'', kamēr rīdzinieki, aizvadot par vienu maču mazāk salīdzinājumā ar saviem nākamajiem pretiniekiem, ar 4-2 lika kapitulēt Latvijas izlases treneru Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītajai Maskavas ''Dinamo'' komandai.

KHL regulārajā čempionātā Rīgas ''Dinamo''un ''Lokomotiv'' ceļi krustojās divas reizes, abos gadījumos uzvaras laurus plūcot komandai, kas spēlēja savu skatītāju priekšā. ''Arēnā Rīga'' galvenā trenera Juliusa Šuplera padotie triumfēja ar rezultātu 5:3, savukārt Jaroslavļā laukuma saimnieki revanšējās – 3:1.

Par prieku daudzajiem ''Dinamo'' atbalstītājiem klubs spēja panākt vienošanos ar ''Arēnu Rīga'' par sērijas trešās spēles norisi šajā sporta arēnā, taču sakarā ar Valērija Meladzes koncertu cīņa sāksies neierasti agri, proti, plkst.13.

Vēl joprojām nav skaidrības, vai ''Arēnā Rīga'' varēs notikt sērijas sestais mačs (ja tāds būs nepieciešams), jo 18. martā arēnā ieplānots gregoriāņu grupas ''Gregorian'' koncerts.

To, cik svarīgi ir uzvarēt mājas spēlēs, Latvijas kluba hokejisti pierādīja sērijā ar Maskavas ''Dinamo'', gūstot panākumus visos trijos mačos savu skatītāju priekšā, turklāt uzveicot sāncenšus arī sērijas pirmajā cīņā Krievijas galvaspilsētā.

Arī duelī pret ''Lokomotiv'' ļoti svarīgas rīdziniekiem būs pirmās spēles viesos, jo vismaz vienas izcīnītas uzvaras gadījumā cerības iekļūt nākamajā kārtā ievērojami palielināsies.

Cīņā ar ''Lokomotiv'' treneris Šuplers varēs laukumā sūtīt visus stiprākos rīdzinieku spēkus, jo savainojumi un veselības problēmas pēdējā laikā ir ''Dinamo'' komandu pasaudzējušas.

Neraugoties uz to, izteikti favorīti pirmajā spēlē bukmeikeru skatījumā ir ''Lokomotiv'' hokejisti, kuru izredzes uzvarēt tiek vērtētas ar 55% ticamību, kamēr Rīgas ''Dinamo'' (23%) vai neizšķirta (22%) iespējamība tiek uzskatīta par daudz mazāk reālu. Arī sērijā speciālisti izteiktas priekšrocības atdod „Lokomotiv” (70% - 30%).

Nākamā spēle notiks turpat ledus hallē ''Arena-2000'' ceturtdien.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu