Rīgas "Dinamo" pirmā mājas spēle notiks "Arēnā Rīga" (51)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Pirmā Rīgas "Dinamo'' komandas Gagarina kausa izcīņas (KHL) Rietumu konferences pusfināla mājas spēle ar Jaroslavļas "Lokomotiv" hokejistiem tomēr notiks "Arēnā Rīga'', pirmdien informē klubs.

Kā ziņots, sākotnēji tika plānots 12. martā paredzēto maču aizvadīt kluba treniņu bāzē "Inbox.lv" ledus hallē, jo šajā dienā Rīgas daudzfunkcionālajā arēnā paredzēts krievu dziedātāja Valērija Meladzes koncerts.

Tāpat tika pieļauta iespēja, ka pirmās divas spēles Rīgas "Dinamo'' aizvadītu savā laukumā, nevis izbraukumā.

Tomēr tagad kļuvis zināms, ka paredzētā sērijas trešā spēle notiks sestdien pulksten 13. Šāds kompromisa variants tika panākts pēc pārrunām starp Rīgas "Dinamo'' vadību un ''Arēnu Rīga'', kā arī Meladzes koncerta organizatoriem.

Uzreiz pēc Rīgas "Dinamo'' spēles beigām ''Arēnas Rīga'' zāle tiks pārbūvēta tā, lai tajā varētu notikt koncerts. Jāatzīmē, ka Meladzes koncerta sākums paredzēts plkst. 20, bet ieeja no 17.15.

Sērijas pirmais un otrais mačs notiks 8. un 10. martā Jaroslavļā.

Kā zināms, pirmajā kārtā Rīgas "Dinamo'' 4-2 pieveica Latvijas valstsvienības galvenā trenera Oļega Znaroka un viņa asistenta Harija Vītoliņa trenēto Maskavas "Dinamo'', bet "Lokomotiv" septiņu spēļu sērijā uzvarēja Minskas "Dinamo''.

Atgādinām, ka Rīgas kluba vadība komandai izvirzīja uzdevumu iekļūt Gagarina kausa izcīņas finālā.

Komentāri (51)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu