Rīgas "Dinamo" otro posmu varētu sākt savā laukumā (76)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Rīgas "Dinamo'' komanda 12. martā paredzēto Gagarina kausa izcīņas (KHL) ceturtdaļfināla pirmo mājas spēli, visticamāk, nevarēs aizvadīt "Arēnā Rīga''. Viens no variantiem ir spēlēt kluba treniņu bāzē - "Inbox.lv" hallē Piņķos, kā arī tiek pieļauta iespēja pirmās divas spēles izspēlēt savā laukumā, nevis izbraukumā, sarunā ar portālu TVNET pastāstīja ''Dinamo Rīga'' ģenerāldirektors Zigmārs Priede.

"Diemžēl 12. martā "Arēna Rīga'' ir aizņemta. Tur paredzēts dziedātāja Valērija Meladzes koncerts, kas ieplānots, pirms saņēmām spēļu kalendāru,'' sacīja Priede.

Viņš atklāja, ka šobrīd tiek izskatīti vairāki varianti. ''Viens no risinājumiem ir spēlēt Piņķos. Bet patlaban rit sarunas ar KHL vadību. Šajā nedēļas nogalē, visdrīzāk, svētdien, būs zināms, kur spēlēsim.''

Patlaban vēl nav skaidrs, ar ko "Dinamo'' komandai būs jācīnās par tikšanu Rietumu konferences finālā. Tas kļūs zināms sestdien, kad sērijas septīto maču izspēlēs Minskas "Dinamo'' un Jaroslavļas "Lokomotiv". Ja uzvarēs Baltkrievijas vienība, tad jātiekas būs ar Maskavas apgabala "Atlant'', bet, ja "Lokomotiv", tad tieši ar Jaroslavļas hokejistiem.

Priede arī atklāja, ka pastāv vēl viena iespēja, kā sākt Gagarina kausa izcīņas otro posmu. ''Līgas vadība ir ieinteresēta, lai spēles tiktu aizvadītas pie pilnām tribīnēm, tāpēc, iespējams, pirmās divas spēles varētu notikt savā laukumā, nevis izbraukumā,'' pastāstīja kluba ģenerāldirektors.

Ja KHL vadība apstiprinās, ka Rīgas "Dinamo'' pirmās divas spēles var aizvadīt savu līdzjutēju priekšā, tās notiks 8. un 10. martā. Tādā gadījumā 12. un 14. martā tiks spēlēts izbraukumā. Spēļu datumus pārcelt nevar.

Kā zināms, ceturtdien Rīgas "Dinamo'' Rietumu konferences sestajā ceturtdaļfināla spēlē dramatiskā cīņā pagarinājumā ar 2:1 pārspēja Latvijas valstsvienības treneru Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadīto Maskavas klubu "Dinamo'', gūstot virsroku 4-2 visā sērijā.

Jau ziņots, ka Rīgas kluba vadība komandai izvirzīja uzdevumu iekļūt Gagarina kausa izcīņas finālā.

Komentāri (76)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu