BK "Ventspils" nodrošina vietu Izaicinājuma kausa 1/4 finālā (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Fotostudija L&J

Pārliecinošu uzvaru Eiropas Izaicinājuma kausa otrā posma priekšpēdējā mačā K apakšgrupā otrdien guva BK "Ventspils'' vienība, kas savā laukumā ar 104:69 sagrāva Zviedrijas klubu Norčēpingas "Dolphins". Ar šo panākumu kurzemnieki nodrošināja vietu turnīra ceturtdaļfinālā.

Līdzvērtīga spēkošanās ritēja tikai pašā spēles sākumā. Sākot ar pirmās ceturtdaļas vidu, mājinieki pamazām palielināja starpību un pārliecinoši kontrolēja cīņas gaitu. Rezultāts pēc nospēlētām 20 minūtēm bija 62:36 par labu Ventspils komandai.

Otrajā puslaikā nevienu brīdi neradās šaubas par mača uzvarētāju.

Teicamu sniegumu laukuma saimnieku rindās demonstrēja Artūrs Bērziņš, kurš guva 27 punktus un savāca 9 atlēkušās bumbas, bet 26 punkti un 8 rezultatīvas piespēles jamaikiešu leģionāra Oricevejinmi Efedžuku rēķinā.

Vēl 17 punktus guva un 6 piespēles izpildīja Rašads Andersons.

Tikmēr Zviedrijas vienībā par rezultatīvāko spēlētāju, gūstot 17 punktus, kļuva Oladapo Ajuba.

BK ''Ventspils'' - ''Dolphins'' 104:69 (31:19, 31:17, 18:16, 24:17)

Arī nākamo spēli Latvijas klubs aizvadīs savā laukumā, 1. martā uzņemot Francijas komandu Denkerkas "BCM Gravelines".

Vēl otrdien "BCM Gravelines" savu līdzjutēju priekšā uzņems Lisabonas "Benfica" vienību no Portugāles.

Kā ziņots, iepriekšējā mačā BK "Ventspils" ar rezultātu 74:71 pieveica "Benfica".

Turnīra ceturtdaļfinālā iekļūs katras apakšgrupas spēcīgākās divas vienības. Visas izslēgšanas spēļu dalībnieces noskaidrosies pēc divu apļu izspēles.

Kā ziņots, pirmā posma apakšgrupu turnīrā Latvijas klubs sešās spēlēs izcīnīja četrus panākumus un B grupas kopvērtējumā ieguva pirmo vietu, iekļūstot labāko 16 komandu skaitā.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu