Aizvadīts bobsleja, skeletona un kamaniņu sporta sezonas noslēgums Siguldā (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 9. martā, Siguldā norisinājās trīs ziemas sporta veidu – bobsleja, skeletona un kamaniņu sporta – noslēguma pasākums Bobsleja un kamaniņu trasē «Sigulda».

Par «Binders/Arčers» kausa bobslejā divniekiem uzvarētājiem kļuva Oskars Melbārdis un Daumants Dreiškens, aiz kuriem attiecīgi otrajā un trešajā vietā ierindojās Uģa Žaļima, Vaira Leiboma un Oskara Ķibermaņa, Raivja Zīrupa ekipāžas.

«Triobet» jauktajā stafetē, kurā divās komandās sacentās visu trīs sporta veidu pārstāvji, uzvarēja Naftimpeks komanda, otrajā vietā atstājot Latvijas Gāzes komandu. Naftimpeks komandas dalībnieku vidū startēja kamaniņu sportiste Maija Tīruma, kamaniņu sporta divnieku ekipāža Inārs Kivlenieks, Vairis Leiboms, bobsleja divnieks Oskars Melbārdis, Daumants Dreiškens un skeletonists Tomass Dukurs. Pasākuma laikā norisinājās arī Latvijas čempionāts un Latvijas junioru čempionāts kamaniņu sportā.

Pasākuma gaitā notika arī Martina un Tomasa Dukuru paraugdemonstrējumi skeletonā, pavāru braucieni trasē, Crashed Ice – Armanda Tripāna nobrauciens ar slidām pa trasi un īpašs lāpstu čempionāts. Norisinājās arī dažādas atrakcijas, spēlēja grupa COLT, bija apskatāma bobsleja un skeletona muzeja ekspozīcija trases starta mājā, notika bērnu vizināšana ar īstu bobu starta estakādē un vizināšanās ar Vučko un bobsleja kamanām.

«Uzņēmumi «Binders» un «Arčers» bobsleju atbalsta jau vairākus gadus, jo mēs saskatām bobsleja līdzību ar būvniecību – gan būvniecībā, gan sportā ir nepieciešama mērķtiecība, drosme, azarts un pozitīva domāšana, stāstīja SIA «Binders» valdes loceklis Normunds Luste.

«Esam gandarīti par Triobet jauktās stafetes komandu Latvijas Gāze un Naftimpeks sniegumu. Gan stafete, gan šīs dienas dažādās aktivitātes uzskatāmi parādījušas, ka arī sportā draudzībai un savstarpējam atbalstam ir nenovērtējams spēks, lai arī uzvarētājs ir tikai viens. Triobet ir gandarījums Latvijas sporta dzīvē iesaistīties vēl aktīvāk. Šodienas spēcīgākie dalībnieki nākamgad Sočos, Olimpiskajās spēlēs būs reāli pretendenti uz goda pjedestālu. Triobet bukmeikeri izsaka drosmīgas prognozes – tās varētu būt un arī novēlam – zelta medaļas,» sportistus sveic Triobet vadītājs Veiko Krūnbergs (Veiko Krünberg).

Jau ziņojām, ka šodien Ziemas festivāla ietvaros notika atraktīvais pasākums «Ledus trašu zvaigznes un karaļi», kurā Bobsleja un kamaniņu trasē «Sigulda» bija iespēja vērot kamaniņu, bobsleja un skeletona braucēju paraugdemonstrējumus, īpašu čempionātu nobraucienos ar lāpstām un pannām.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu