"Fans" nodrošinās "Apkārt Alaukstam" slēpju nomu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Šā gada 5. februārī Vecpiebalgā notiks "Alpha Baltic Sport" organizētais slēpošanas maratons "Apkārt Alaukstam". Tajā visiem slēpotgribētājiem distanču slēpju nomu un piegādi uz maratona vietu nodrošinās veikals "Fans", TVNET informē pasākuma organizatori.

Jau šobrīd veikalā A. Deglava ielā 50, Rīgā, var pielaikot un rezervēt distanču slēpju komplektu, lai startētu kādā no distancēm 5. februāra slēpojumā "Apkārt Alaukstam".

Distanču slēpju komplektā ir iekļautas slēpes, zābaki un nūjas, komplekta īres cena uz visu slēpošanas maratona dienu ir 7 lati.

Visi interesenti, kuri vēlas nomāt distanču slēpes, vispirms tiek aicināti sazināties ar veikala "Fans" pārstāvi Juri pa tālr. 29111150 un doties uz veikalu laicīgi, jo pieejamo slēpju komplektu skaits ir ierobežots.

Jāpiebilst, ka veikals "Fans" gan sagatavos slēpes, gan nodrošinās slēpju komplektu nogādi uz Vecpiebalgu, kur komplektus varēs saņemt "Fana" teltī.

Tāpat veikala "Fans" teltī Vecpiebalgā slēpošanas maratona "Apkārt Alaukstam" dalībnieki un apmeklētāji varēs testēt jaunākos ''Rossignol'' distanču slēpju modeļus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu