Šovakar iesildīšanās pasākums, gatavojoties ''Apkārt Alaukstam''

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šodien, 19. janvārī, no plkst. 19:00 līdz 21:00 Biķernieku trasē (Eizenšteina ielā 2, Rīgā) notiks pirmais iesildīšanās pasākums, gatavojoties slēpošanas maratonam ''Apkārt Alaukstam''.

Treniņa laikā slēpošanas maratona ''Apkārt Alaukstam'' organizatori un bijušais Latvijas izlases biatlonists Raivis Zīmelis sniegs konsultācijas par distanču slēpošanu, kā arī notiks treniņslēpojumi.

''Būtiski pirms maratona vismaz pāris reizes paslēpot treniņa režīmā, lai iekustinātu distanču slēpošanai paredzētās muskuļu grupas. Lai gan 15 km garā Tautas slēpojuma distance ir pa spēkam arī īpaši netrenētam slēpotājam, labāku rezultātu iespējams sasniegt trenējoties. Tāpēc aicinu visus aktīva dzīvesveida piekritējus uz treniņslēpojumiem trešdienās Biķerniekos kopā ar Raivi Zīmeli,'' sacīja ''Apkārt Alaukstam'' organizators Kaspars Tupiņš.

Iesildīšanās pasākumi notiks Rīgā, Biķernieku trasē trīs nedēļas pēc kārtas  plkst. 19:00–21:00 trešdienu vakaros - 19., 26. janvārī un 2. februārī, līdz pat slēpošanas maratonam ''Apkārt Alaukstam''.

Iesildīšanās pasākumos Biķerniekos darbosies arī ''Burusporta' inventāra nomas punkts, kā arī būs iespējams reģistrēties slēpošanas maratonam ''Apkārt Alaukstam''.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu