Dikeulaks kļuvis par Babkinas pārstāvētās Polijas vienības "Lotos" galveno treneri (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Latvijas sieviešu basketbola izlases galvenais treneris Georgs Dikeulaks kļuvis par valstsvienības spēlētājas Elīnas Babkinas pārstāvētās Polijas čempionvienības Gdiņas "Lotos" galveno treneri.

Pagājušajā sezonā Dikeulaks bija Grieķijas komandas "Sony Athinaikos" galvenais treneris. Viņa vadībā tā pērn triumfēja gan Grieķijas čempionātā, gan Grieķijas kausa izcīņā, gan arī FIBA Eiropas kausā.

Dikeulaks būs jau trešais "Lotos" komandas galvenais treneris šosezon.

Polijas čempionāta kopvērtējumā pašreiz "Lotos" basketbolistes ar astoņām uzvarām 15 spēlēs ieņem sesto vietu. Savukārt FIBA Eirolīgas turnīra B apakšgrupas kopvērtējumā Gdiņas klubs ar vienu uzvaru un septiņiem zaudējumiem atrodas pēdējā, sestajā vietā un gandrīz jau ir zaudējis cerības iekļūt turnīra nākamajā kārtā.

Kā zināms, Polijas čempionātā spēlē arī cita Latvijas izlases basketboliste Gunta Baško, kura pārstāv Krakovas "Wisla Can-Pack" komandu, kas ar 13 uzvarām 14 mačos patlaban ir čempionāta līdervienība.

Jau vēstīts, ka par Latvijas sieviešu izlases galveno treneri Dikeulaks kļuva aizvadītā gada marta nogalē. Grieķu speciālista vadībā Latvija spēja kvalificēties šā gada Eiropas čempionāta finālturnīram, kas risināsies Polijā.

Eiropas čempionāta finālturnīra izlozē noskaidrojās, ka Latvijas basketbolistes D apakšgrupā mērosies spēkiem ar pašreizējo Eiropas čempionvienību Franciju, kā arī Grieķijas un Horvātijas valstsvienībām.

Eiropas čempionāta finālturnīrs notiks no 18.jūnija līdz 3.jūlijam. Sekmīgākās Eiropas čempionāta komandas kvalificēsies 2012.gada Londonas olimpiskajām spēlēm.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu