Vijolniece Vanesa Meja trenējas ziemas olimpiskajām spēlēm (6)

LETA/REUTERS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Vijolniece Vanesa Meja kalnu slēpošanā pretendēs 2014.gadā startēt Soču ziemas olimpiskajās spēlēs, tādēļ aprīlī startēs pirmajās kvalifikācijas sacensībās.

Olimpiskajās spēlēs 34 gadus vecā Meja cer pārstāvēt sava tēva dzimteni Taizemi, savukārt viņas mātei ir Lielbritānijas pase. Dubultās pavalstniecības īpašniece Meja ar kalnu slēpošanu nodarbojas kopš četru gadu vecuma, un sniegoto sporta veidu viņa uzskata par savu otru nopietnāko nodarbošanos pēc mūzikas.

«Kalnu slēpošanas sacensības ir mans sapnis kopš 14 gadu vecuma. Gribu [Sočos] pārstāvēt Taizemi ‒ man ir nekad iepriekš neafišēta dzīves daļa,» teica Meja. Viņa necer uz augstiem panākumiem Sočos, taču nokļūšanu olimpiskajās spēlēs uzskatītu par sapņa piepildīšanos.

Pēc Starptautiskās Slēpošanas federācijas (FIS) nosacījumiem, Mejai gada laikā jāpiedalās vismaz piecās FIS sacensībās un jāsavāc noteikts punktu skaits, lai iegūtu tiesības startēt olimpiskajās spēlēs. Meja Sočos cer startēt milzu slalomā un, iespējams, slalomā.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu