Runas par «Arēnas Rīga» pirkšanu esot Lipmana baumas (14)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Runas, ka Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vadība apsver iespēju izpirkt Latvijas kluba Rīgas «Dinamo» mājvietu «Arēnu Rīga» un nodot to kluba pārraudzībā, ir kārtējās Latvijas Hokeja federācijas (LHF) baumas, intervijā laikrakstam «Dienas Bizness» izteicies AS «Dinamo Rīga» padomes priekšsēdētājs Juris Savickis.

«Runāju ar KHL prezidentu Aleksandru Medvedevu. Maskavā ir parādījusies doma izpirkt «Arēnu Rīga» no «Rietumu» bankas un nodot to klubam. Es tajā neko pārsteidzošu neredzu. «Dinamo» jau tā galu galā «barojas» Krievijā, tāpēc šāds variants pilnībā ir reāls un realizējams,» iepriekš šonedēļ teica Lipmans.

Lipmans ar Medvedevu neesot runājis

«Ko tikai Lipmans neesot darījis - cēlis halli, dibinājis «Dinamo», runājis ar KHL prezidentu Aleksandru Medvedevu. Rezultātā viņš Rīgas «Dinamo» nav pat sekretārs, un arī Medvedevs ar viņu nekad nav runājis,» intervijā skarbi atbild Savickis. «Varbūt Lipmans kādreiz ir redzējis Medvedevu kādu 25 metru attālumā vai varbūt pa televizoru. Ja tas viņam dod pamatu teikt, ka viņš ir runājis ar Medvedevu, tad tikpat labi var arī teikt, ka viņš ir apspriedies ar ASV prezidentu Baraku Obamu.»

Savickis izteicās, ka komandai ir vairāki piedāvājumi attiecībā uz to, kā risināt spēļu arēnas jautājumu.

Lipmans baumojot

«Ir piedāvāti dažādi projekti, zemesgabali, arī «Arēna Rīga». Ir skaidrs, ka gadījumā, ja «Dinamo» uzbūvēs sev pilnīgi jaunu ledus halli, «Arēna Rīga» vairs nespēs pastāvēt,» pārliecināts ir Savickis. «Tāpēc kā vienu no variantiem nevar izslēgt arī šā objekta iegādi. Pašreizējā stadijā tiek izskatīti dažādi iespējamie varianti, bet nekādu konkrētu darījumu nav. Tas viss, ka KHL varētu mums pirkt halli, ir tikai kārtējā Lipmana bauma.»

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu