Pļaviņam un Šmēdiņam piešķirtas jaunas automašīnas (78)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Londonas olimpisko spēļu bronzas medaļas ieguvējiem pludmales volejbolā Mārtiņam Pļaviņam un Jānim Šmēdiņam piešķirtas jaunas automašīnas, vēsta sportistu oficiālā mājaslapa internetā.

Drīz pēc dalības Olimpiādē Pļaviņš un Šmēdiņš dosies uz Polijas pilsētā Stare Jablonki notiekošo «Grand Slam» sērijas turnīru, kurp viņi un vēl viens Olimpiādē startējušais pludmales volejbolists Aleksandrs Samoilovs brauks ar «Ford S-MAX» un «Mazda6» automašīnām.

Jaunos braucamos sportistiem piešķīris «Mazda» oficiālais dīleris Latvijā SIA «Inchcape Motors Latvia».

«Mēs no sirds lepojamies ar mūsu pludmales volejbolistu sniegumu olimpiskajās spēlēs, it sevišķi smagā cīņā ar Nīderlandes pāri izcīnīto bronzu. Esam pārliecināti, ka Latvijas pārstāvji spēs godam pārstāvēt mūsu valsti sacensībās Polijā. Tāpēc esam nolēmuši sagādāt viņiem ērtākās automašīnas, kādas ir mūsu rīcībā,» citēts «Inchcape» uzņēmumu grupas vadītājs Latvijā Andris Kulbergs.

Londonas olimpisko spēļu mačā par bronzu Pļaviņš/Šmēdiņš ar 2:1 (19:21, 21:19, 15:11) uzvarēja Ričardu Šuilu un Reineru Numerdoru no Nīderlandes.

Savukārt Samoilovs/RuslansSorokins Olimpiādes turnīra astotdaļfināla mačā ar 0:2 (12:21, 17:21) zaudēja Jūliusam Brinkam un Jonasam Rekermanam no Vācijas, kuri vēlāk kļuva par olimpiskajiem čempioniem. Latvijas duets sacīkstēs ieņēma devīto vietu.

Komentāri (78)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu