Nosaukts Lietuvas basketbola izlases sastāvs Londonas olimpiskajām spēlēm

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Lietuvas basketbola valstsvienības galvenais treneris Ķēstutis Kemzura paziņojis sastāvu, kādā nacionālā komanda piedalīsies Londonas olimpiskajās spēlēs, kas sāksies jau nākamo piektdien un ilgs līdz 12. augustam.

Pēdējos no izlases rindām treneru korpus svītroja Deividu Duļķi un Tomu Delininkaiti, kuru vietā spēlēs Renalds Seibutis un Sims Jasaitis, vēsta Lietuvas mediji.

No spēlētājiem, kas Lietuvas izlasē cīnījās kvalifikācijas turnīrā, nomainījušies trīs basketbolisti. Divi iepriekš minētie un pieredzējušais Roberts Javtoks, kurš iedzīvojies savainojumā. Viņa pozīcijā nacionālajā komandā iekļauts Latvijas čempionvienības Rīgas VEF centra spēlētājs Antans Kavaļausks.

Lietuvas komandai vēl paredzētas divas pārbaudes spēles, ar Krieviju un Islandi.

Olimpiskais basketbols turnīrs sāksies 29. jūlijā, bet komandu sastāvi ir jāiesniedz līdz 20. jūlijam.

Lietuva spēlēs vienā apakšgrupā ar ASV, Tunisiju, Franciju, Nigēriju un Argentīnu.

Lietuvas izlases sastāvs Londonas olimpiskajās spēlēs: Šarūns Jasikēvičus, Mants Kalnietis, Antans Kavaļausks, Rimants Kaukēns, Renalds Seibutis, Sims Jasaitis, Lins Kleiza, Jons Mačulis, Dariuss Songaila, Pauļus Jankūns, Jons Valančūns un Martins Pocius.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu