Latviešiem veiksmīgs starts BIGBANK Zelta līgas 1. posmā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

9.maijā notikušajā BIGBANK Zelta līgas vasaras sacensību pirmajā kārtā labus rezultātus sasniedza Latvijas sportisti, izcīnot uzvaras šķēpmešanā, kārtslēkšanā, 3000 metru šķēršļu un 1500 metru skrējienā, kā arī iegūstot vairākas godalgas citās sacensību disciplīnās, TVNET informē BIGBANK AS Latvijas filiāle mārketinga speciāliste Agnija Greiziņa.

1500 metru skrējienā 1.vieta Latvijas pārstāvim Dmitrijam Jurkevičam ar rezultātu 3 minūtes 43,40 sekundes, otrās vietas ieguvēju apsteidzot vien par sekundes simtdaļām – Baltkrievijas sportista sniegums bija 3 minūtes 43,64 sekundes.

Vairāki Latvijas sportisti piedalījās šķēpmešanas sacensībās – Zigismunds Sirmais ar rezultātu 84,06 metri ieguva pirmo vietu, ievērojami apsteidzot otrās vietas ieguvēja no Uzbekistānas sniegumu – 82,67 metri. Piektajā vietā ar 74,54 m metienu ierindojās Ainārs Kovals, bet Intars Išējevs – divpadsmitajā vietā.

Kārtslēkšanā pirmās divas vietas ieņēma Latvijas sportisti – ar rezultātu 5,24 m Mareks Ārents ieguva pirmo vietu, un Pauls Pujāts ar 5,04 m attiecīgi sasniedza otro labāko rezultātu. Augstlēkšanā vīriešiem Normunds Pūpols pārvarēja latiņu 2,11 metru augstumā un ieguva trešo vietu, savukārt pirmajā vietā ar 2,20 m rezultātu ierindojās Krievijas, bet otrajā ar 2,17 m sasniegumu Igaunijas pārstāvis.

Vieglatlēte Poļina Jeļizarova, 3000 metru šķēršļu skrējienā ar rezultātu 9 minūtes 52,54 sekundes ieguva pirmo vietu. Savukārt Valērija Linkeviča, 800 metru skrējienā ierindojās trešajā vietā, bet Undīne Dindune augstlēkšanā sievietēm ieguva ceturto vietu.

Aiga Grabuste veiksmīgi startēja tāllēkšanā, par četriem centimetriem pārspējot trešās vietas ieguvējas rezultātu un ar 6,27 metru tālu lēcienu iegūstot 2.vietu, bet 200 metru skrējiens A.Grabustei nebija tik veiksmīgs – viņa ierindojās sestajā vietā.

Aiga, raksturojot savu dalību šajās sacensībās, atzīst: lai arī viņai ļoti patīk piedalīties sacensībās Igaunijā un tās izmanto kā iespēju sajust īstu sacensības garu, šoreiz būtu gribējies kaut nedaudz vairāk veiksmes. Turklāt viņa pati tāllēkšanu uzskata par uzlabojamu, tāpēc cenšas gūt pēc iespējas vairāk pieredzes šajā disciplīnā un uzlabot savu tehniku.

1500 metru skrējienā 1.vieta Latvijas pārstāvim Dmitrijam Jurkevičam ar rezultātu 3 minūtes 43,40 sekundes, otrās vietas ieguvēju apsteidzot vien par sekundes simtdaļām – Baltkrievijas sportista sniegums bija 3 minūtes 43,64 sekundes. Vairāki Latvijas sportisti piedalījās šķēpmešanas sacensībās – Zigismunds Sirmais ar rezultātu 84,06 metri ieguva pirmo vietu, ievērojami apsteidzot otrās vietas ieguvēja no Uzbekistānas sniegumu – 82,67 metri. Piektajā vietā ar 74,54 m metienu ierindojās Ainārs Kovals, bet Intars Išējevs – divpadsmitajā vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu