No 23. augusta sāks tirgot biļetes uz ''Dinamo'' un ''Coyotes'' maču

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

No 23. augusta tirdzniecībā nonāks biļetes uz spēli starp Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubu Rīgas ''Dinamo'' un Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienību Fīniksas ''Coyotes''.

Kā zināms, spēle risināsies 6. oktobrī ''Arēnā Rīga''.

No 23. augusta līdz 27. augustam abonementu īpašnieki, uzrādot 2010./2011. gada sezonas abonementus, biļetes savās sēdvietās varēs iegādāties ''Biļešu servisa'' kasēs Kongresu namā un Dailes teātrī.

Sākot ar 24. augusta plkst. 10.00, biļetes būs nopērkamas visās ''Biļešu servisa'' tirdzniecības vietās.

Atkarībā no sektora biļešu cenas būs 6 lati (stāvvietas), 7 lati, 10 lati, 12 lati, 15 lati un 19 lati, kas ir vidēji tikai par 20% dārgāk, salīdzinot ar KHL regulārā čempionāta spēļu biļešu cenām ''Arēnā Rīgā''.

Dārgākās biļetes būs Arēnas centrālajos sektoros pirmajā līmenī, kur biļešu cenas būs 39, 49 un 59 lati. Biļetes ar atlaidēm uz šo spēli nebūs pieejamas. Viena persona varēs iegādāties ne vairāk kā 4 biļetes.

Rezervētās, bet laikā neizpirktās biļetes pēc 27. augusta tiks laistas brīvā tirdzniecībā.

No 25. augusta biļetes būs iespējams iegādāties KHL un NHL komandu spēļu oficiālajā interneta mājas lapā – www.khlnhl.ru.

Rezervētās, bet laikā neizpirktās biļetes pēc 27. augusta tiks laistas brīvā tirdzniecībā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu