Par Latvijas hokeja čempionāta MVP atzīts Jānis Straupe

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.skliepajasmetalurgs.lv

2011./12. gada Latvijas atklātā virslīgas hokeja čempionāta sezona ir noslēgusies. Pēc visu klubu pārstāvju aptaujas rezultātiem, par vērtīgāko Latvijas atklātā virslīgas hokeja čempionāta spēlētāju tika atzīts «Liepājas Metalurga» uzbrucējs Jānis Straupe, TVNET informē Latvijas Hokeja federācijas (LHF) preses sekretārs Māris Gorbunovs.

Par čempionāta labāko vārtsargu tika atzīts Renārs Kazānovs («SMScredit.lv»). Otro gadu pēc kārtas labākais aizsargs – Mihails Bogdanovs (Ozolnieki/MONARCH). Ozolnieku komandas hokejists 36 Latvijas čempionāta spēlēs sakrājis 51 (12+39) rezultativitātes punktus. Par labāko uzbrucēju tika atzīts «SMScredit.lv» komandas spēlētājs Jurijs Kļujevskis, kurš 36 spēlēs nopelnīja 61 (32+29) rezultativitātes punktus.

Par čempionāta rezultatīvāko spēlētāju kļuva «JLSS/Zemgale» uzbrucējs Guntis Pujāts. Viņš 36 regulārās sezonas spēlēs guva 31 vārtus un atdeva 38 rezultatīvas piespēles, kopumā sakrājot 69 rezultativitātes punktus.

Pēc klubu pārstāvju aptaujas rezultātiem par vērtīgāko Latvijas atklātā virslīgas hokeja čempionāta spēlētāju tika atzīts «Liepājas Metalurga» uzbrucējs Jānis Straupe.

Paužot cieņu pret hokeju, pasaulē pazīstamais dzīvesstila zīmols THOMAS SABO sadarbībā ar iknedēļas Latvijas atklātā virslīgas hokeja čempionāta (LAČ) apskata veidotājiem noteikuši 2011./2012. gada LAČ sezonas labākos hokeja spēlētājus nominācijās «Labākais vārtsargs», «Labākais aizsargs», «Labākais uzbrucējs». Par 2011./2012. gada sezonas labāko vārtsargu atzīts Renārs Kazānovs («SMSCredit.lv»), par labāko sezonas aizsargu – Mihails Bogdanovs («Ozolnieki/MONARCH»), savukārt par labāko uzbrucēju nosaukts Jurijs Kļujevskis («SMSCredit.lv»).

Visi trīs laureāti no zīmola THOMAS SABO vēstnešu rokām saņems balvas no jaunās kolekcijas «Valdzinājums un iedvesma» («Glam & Soul») tematiskās līnijas spilgtām personībām «Sirdī dumpinieks» («Rebel at Heart»): aproces un gredzenu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu