«Liepājas metalurgs 2» ar pārliecinošu uzvaru sāk LČ finālsēriju (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.liepajniekiem.lv

Latvijas atklātā hokeja čempionāta finālsērijas pirmajā spēlē otrdien pagājušās sezonas spēcīgākā komanda «Liepājas metalurgs 2» ar rezultātu 6:1 (4:1, 2:0, 0:0) izbraukumā pārliecinoši uzvarēja «Ozolnieki/Monarch» komandu.

Rezultātu spēles astotajā minūtē atklāja laukuma saimnieki, kad precīzi meta Māris Grāvītis, taču «Liepājas metalurgs 2» jau līdz pirmās trešdaļas beigām ieguva komfortablu pārsvaru 4:1. Otrajā trešdaļā liepājnieki guva vēl divus vārtus un mača liktenis bija izšķirts.

Pa diviem vārtiem «Liepājas metalurgs 2» labā guva Jānis Straupe un Mārtiņš Gipters, bet pa reizei precīzi meta Gunārs Skvorcovs un Linards Mazurs-Mago.

Sērijas līdz četrām uzvarām otrais mačs trešdien atkal notiks Piņķos, bet nākamās nedēļas sākumā komandas tiksies Liepājā. Nepieciešamības gadījumā pārējās sērijas cīņas tiks izspēlētas līdz 16.aprīlim.

«Liepājas metalurgs 2» pusfināla sērijā līdz četrām uzvarām ar 4-2 uzvarēja «SMScredit.lv» komandu, bet «Ozolnieki/Monarch» ar 4-0 pieveica «Juniors» vienību.

«Ozolnieki/Monarch» un «SMScredit.lv» regulārajā čempionātā ieņēma pirmās divas vietas, tāpēc izslēgšanas spēles sāka tikai no pusfināla. Savukārt komandas, kuras ieņēma 3.-6.vietu, savā starpā tikās ceturtdaļfinālā, bet Lietuvas vienībai Elektrēnu «Enerģija» vieta izslēgšanas spēlēs nebija atvēlēta.

Ceturtdaļfinālā līdz trijām uzvarām «Liepājas metalurgs 2» ar rezultātu 3-0 pieveica «Rīga 95» komandu, bet «Juniors» ar 3-0 apspēlēja JLSS/«Zemgale» hokejistus.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu