«Ozolnieku/Monarch» hokejisti iekļūst Latvijas čempionāta finālā (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Aigars Prūsis

Arī ceturtajā Latvijas atklātā hokeja čempionāta pusfināla sērijas spēlē otrdien «Ozolnieki/Monarch» komanda spēja pieveikt pastiprināto «Juniors» vienību.

Aizvadītajā mačā «Ozolnieki/Monarch» uzvarēja ar rezultātu 5:3 (0:0, 1:3, 4:0), sērijā līdz četrām uzvarām triumfējot ar 4-0.

«Ozolnieki/Monarch» uzvaru izrāva trešās trešdaļas beigu daļā, kad nepilnu divu minūšu laikā no 2:3 panāca 4:3.

Uzvarētājiem divus vārtus guva Sergejs Durdins, kura rēķinā bija arī uzvaras metiens, un pieredzējušais Andrejs Ignatovičs, bet reizei precīzs bija Ēriks Bisenieks.

Savukārt «Juniora» kontā ar precīziem metieniem izcēlās Mārtiņš Jakovļevs, Kirils Tambijevs un Rūdolfs Prūsis.

Sērijas pēdējos trijos mačos lielu daļu no «Juniora» sastāva veidoja Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) komandas «Rīga» hokejisti, kas vēl tikai pagājušajā piektdienā izstājās no Harlamova kausa.

Tikmēr neizšķirts 2-2 otrdien kļuva sērijā starp «SMScredit.lv» komandu un pagājušās sezonas čempionvienību «Liepājas metalurgs 2».

Šā dueļa ceturtajā mačā «Liepājas metalurgs 2» uzvarēja savā laukumā ar rezultātu 4:2 (1:1, 3:0, 0:1).

Uzvarētājiem pa reizei precīzi meta Regnars Alksnis, Kārlis Ozoliņš, Artūrs Kuzmenkovs un Jānis Straupe. Savukārt «SMScredit.lv» labā vārtus guva Mihails Kokļins un Agris Ozoliņš.

Šīs sērijas nākamais mačs ceturtdien notiks Piņķos.

«Ozolnieki/Monarch» un «SMScredit.lv» regulārajā čempionātā ieņēma pirmās divas vietas, tāpēc izslēgšanas spēles sāka tikai no pusfināla. Savukārt komandas, kuras ieņēma 3.-6. vietu, savā starpā tikās ceturtdaļfinālā, bet Lietuvas vienībai Elektrēnu «Enerģija» vieta izslēgšanas spēlēs nebija atvēlēta.

Ceturtdaļfinālā līdz trijām uzvarām «Liepājas metalurgs 2» ar rezultātu 3-0 pieveica «Rīgas 95» komandu, bet «Juniors» ar 3-0 apspēlēja JLSS/«Zemgales» hokejistus.

Pagājušās sezonas Latvijas čempionāta finālsērijā «Liepājas metalurgs 2», kuram pievienojās spēcīgākie «Liepājas metalurga» komandas hokejisti, ar 4-0 pieveica «Ozolniekus/Monarch».

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu