Pamela Andersone iesaistās autosportā (23)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Televīzijas seriāla Baywatch glābēja Pamela Andersone izrādās arī liela autosporta cienītāja, jo nupat ar viņas gādību izveidota jauna autosporta komanda.

Andersone, kura, pēc pašas vārdiem, ir liela NASCAR un Formula 1 fane, nupat nodibinājusi savu autosporta komandu Downforce1, kas startēs Eiropas Le Mans sacensību seriālā un starptautiskās GT kategorijas sacensībās, vēsta Motor.ru.

Downforce1 sacīkšu mašīnas krāsas. Foto no komandas Facebook lapas
Downforce1 sacīkšu mašīnas krāsas. Foto no komandas Facebook lapas Foto: Publicitātes foto

«Es ļoti lepojos ar Downforce1 komandu. Džentlmeņi ir paveikuši neiespējamo, komandu izveidojot četru mēnešu laikā. Nevaru vien sagaidīt, kad redzēšu savus auto trasē. Es joprojām nespēju noticēt, ka mums tas izdevās; es noticēšu tikai pēc tam, kad pati savām acīm redzēšu mašīnas sacensībās. Arī jūs tās varēsit viegli pamanīt – tās būs manās mīļākajās krāsās, zilā un baltā,» paziņojusi Andersone.

Šobrīd komandas rīcībā ir tikai viens auto – Aston Martin Vantage GT -, kurš startē Eiropas Le Mans sacensību seriālā. Mašīnu pilotēs Markuss Fukss, kurš vienlaicīgi ir arī komandas koordinators un mārketinga direktors.

Starp citu, Andersones ambīcijas neaprobežojas tikai ar Eiropas Le Mans seriālu, jo līdz nākamā gada beigām TV seja un modele ir iecerējusi komandu papildināt startam NASCAR sacensībās.

Komentāri (23)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu