Losandželosas "Lakers" trešo reizi pieveic "Nuggets"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP

Pagājušajā naktī Nacionālās basketbola asociācijas Ritumu konferences finālsērijas piektajā mačā Losandželosas "Lakers" basketbolisti 103:94 mājās apspēlēja Denveras "Nuggets" basketbolistus. Līdz ar šo panākumu sērijā līdz četrām uzvarām 3:2 priekšā izvirzījusies “Lakers” vienība.

Spēles izšķirīgie notikumi risinājās ceturtajā ceturtdaļā, jo līdz tam cīņa bija līdzīga – (25:25, 31:31, 20:20). Teicami nospēlētās pēdējās 12 minūtes (27:18) ļāva Kalifornijas klubam izcīnīt trešo panākumu un sērijā trešo reizi izvirzīties vadībā. 20 no komandas ceturtdaļā gūtajiem 27 punktiem kopā guva Kobe Braiants, Pau Gasols un Lamars Odoms.

Par rezultatīvāko spēlētāju uzvarētājiem kļuva Braiants, kurš guva 22 punktus un atdeva 8 rezultatīvas piespēles, Odoms pievienoja 19 punktus un 14 atlēkušās bumbas, savukārt spāņu centrs Gasols izcēlās ar 14 punktiem un izcīnītām 10 bumbām zem groziem.

Zaudētāju sastāvā Karmelo Entonijs guva 31 punktu, bet pa 12 punktiem guva Čonsijs Bilapss un Kenjons Mārtins.

Nākamo, kas var arī kļūt par sērijas pēdējo maču, abas komandas aizvadīs piektdien Denverā.

Austrumu krasta finālsērijā Orlando "Magic" basketbolisti 3:1 ir vadībā pret regulārās sezonas līdervienību Klīvlendas "Cavaliers".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu