BK «Ventspils» izcīna pārliecinošu uzvaru pirmajā 1/4 fināla spēlē (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.bkventspils.lv

Pārliecinošu uzvaru FIBA Eiropas Izaicinājuma kausa izcīņas ceturtdaļfināla pirmajā spēlē otrdien izcīnīja BK «Ventspils» basketbolisti, kas savu skatītāju priekšā ar rezultātu 82:63 apspēlēja Solnokas «Olaj KK» komandu no Ungārijas.

Uzvarētājiem par rezultatīvāko spēlētāju ar gūtiem 16 punktiem kļuva Artūrs Bērziņš, pa 14 punktiem guva Džamars Jangs un Stīvens Grejs, bet 12 punktus guva un 11 atlēkušās bumbas izcīnīja Ronalds Zaķis.

Tikmēr viesu rindās pa 13 punktiem guva Obijs Troters un Žiljēns Mailss.

BK «Ventspils» - «Olaj KK» 82:63 (13:13, 27:18, 18:14, 24:18)

Atlēkušās bumbas: 41 - 29

Kārtas uzvarētājs tiks noskaidrots sērijā līdz divām uzvarām. Otrais mačs jau ceturtdien risināsies Ungārijā, bet, ja būs nepieciešama trešā spēle, tā 20. martā notiks Ventspilī.

BK «Ventspils» un «Olaj KK» tiesības spēlēt izslēgšanas mačos nopelnīja pēdējā kārtā. Ungārijas vienība savā laukumā dramatiskā cīņā ar 96:94 apspēlēja Vācijas «Telekom Basket». Savukārt Kurzemes klubs 94:92 spraigā cīņā pagarinājumā pieveica Francijas komandu Ruānas «Chorale».

Ungārijas klubam nav lielas pieredzes Eiropas kausos, jo šis ir tikai trešais izgājiens starptautiskā arēnā. Pirmais notika sen – 1994./1995. gada sezonā vēl Korāča kausā.

Savukārt iepriekšējā sezonā FIBA Izaicinājuma kausā ungāri finišēja jau pēc regulārās sezonas, jo savā grupā ar trim panākumiem un neveiksmēm palika trešajā vietā.

«Ventspils» arī pagājušajā sezonā tika līdz FIBA Izaicinājuma kausa ceturtdaļfinālam, tajā 1-2 piekāpjoties Ostendes «Telenet» vienībai no Beļģijas.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu