Biļešu cenas uz «Dinamo» spēlēm savā laukumā «play off» turnīrā palikušas nemainīgas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Biļešu cenas uz Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas «Dinamo» Gagarina kausa izcīņas spēlēm savā laukumā «Arēnā Rīga», salīdzinot ar iepriekšējo sezonu, ir palikušas nemainīgas, un pirmajiem iespēja iegādāties biļetes būs sezonas un brīvdienu abonementu īpašniekiem (no 22. līdz 26. februārim), bet pārējie līdzjutēji biļetes varēs iegādāties no 28. februāra plkst. 12:00, TVNET informē kluba preses sekretārs Jānis Stepītis.

Pirmās kārtas KHL izslēgšanas spēles savā laukumā Rīgas «Dinamo» aizvadīs 3. un 4. martā, un pretinieks noskaidrosies tikai pēc pēdējām KHL regulārā čempionāta spēlēm.

Biļetes atkarībā no sektora maksās 8, 10, 12, 15, 18, 22, 24, 30 LVL, bet stāvvietas 7 LVL, un tās būs nopērkamas visās «Biļešu servisa» tirdzniecības vietās vai internetā www.bilesuserviss.lv. Biļetes ar atlaidēm atsevišķām sociālajām grupām (skolēni, studenti, pensionāri) nav paredzētas, bet bērniem līdz 6 gadu vecumam (ieskaitot), neaizņemot atsevišķu sēdvietu, ieeja bez maksas.

Šajā sezonā Rīgas «Dinamo» ir sagādājusi īpašas priekšrocības sezonas un brīvdienu abonementu īpašniekiem, jo pirmo reizi abonementa īpašniekiem būs iespēja izpirkt ne tikai savu sēdvietu, bet arī iegādāties vēl divas papildu biļetes tajā pašā cenu kategorijā, kurā ir abonementa vieta (LMT kluba biedriem informācija par papildu sēdvietu izpirkšanas kārtību tiks izsūtīta individuāli).

Jāņem vērā, ka šīs papildu biļetes būs iespējams iegādāties vienā pirkuma reizē un, pērkot biļetes, obligāti jāuzrāda sezonas abonementa karte. Platīna abonementu īpašniekiem biļetes uz «play-off» spēlēm ir bez maksas. Sezonas un brīvdienu abonementu īpašnieki biļetes uz «play-off» spēlēm varēs izpirkt:

22., 24. un 26. februārī «Biļešu servisa» kasēs Arēnā Rīga pie B ieejas, pusotru stundu pirms spēles sākuma un līdz spēles 2. perioda beigām. Abonementu vietu izpirkšanai būs paredzēta atsevišķa kase.

25. februārī Abonementu īpašnieku pasākuma laikā «Biļešu servisa» kasēs Arēna Rīga pie B ieejas plkst. 12:30 – 15:00.

23. - 25. februārī «Biļešu servisa» kasēs Kongresu namā un Dailes teātrī.

LMT kluba biedri savas vietas varēs izpirkt ARĒNA RĪGA ložu kasēs 22., 24., 26. februārī pusotru stundu pirms «Dinamo Rīga» spēles sākuma un līdz 2.perioda beigām, kā arī 25.februārī 10:30 - 14:30.

Brīvā tirdzniecībā biļetes uz KHL play-off pirmās kārtas spēlēm Arēnā Rīga un abonementu neizpirktās vietas būs iespējams iegādāties no 28. februāra plkst. 12.00 visās «Biļešu servisa» tirdzniecības vietās, kā arī internetā - www.bilesuserviss.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu