"Baroni" uzvar Liepājā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien Latvijas Basketbola līgas pirmās divīzijas spēlē Latvijas čempionvienība "Barons"/LMT viesos ar 65:58 (21:16, 14:17, 20:9, 10:16) pieveica "Liepājas lauvas".

Uzvarētāju labā Kaspars Bērziņš guva 23 punktus un izcīnīja 15 atlēkušās bumbas, bet 10 punktus un 8 atlēkušās bumbas savāca Tods Ebernetijs, savukārt komandas kapteinis Armands Šķēle guva 9 punktus un izcīnīja 8 bumbas zem groziem.

Laukuma saimniekiem ar 17 punktiem un 11 atlēkušajām bumbām izcēlās leģionārs Kērtiss Nešs, bet Raimonds Vaikulis un Renārs Zeltiņš guva pa 10 punktiem.

"Baroniem” šī bija 9. uzvara 12 spēlēs, kas LBL pirmās divīzijas kopvērtējumā komandu ierindo otrajā vietā, bet "Liepājas lauvas" aizvadītajos 18 mačos tikusi pie desmit uzvarām un turnīra tabulā ir piektajā pozīcijā. LBL līderi ar deviņām uzvarām 11 spēlēs ir BK "Ventspils".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu