Nedēļas nogalē notiks 10. Latvijas čempionāts skvošā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šajā nedēļas nogalē, 28. un 29. janvārī Rīgā, Zelta Boulinga un Skvoša centrā norisināsies 10. Latvijas čempionāts skvošā, TVNET informē Latvijas Skvoša federācija.

Čempionu vārdi pamatturnīrā vīriešu un sieviešu klasēs tiks noskaidroti svētdien. Sestdien un svētdien spēles sāksies plkst. 10, finālspēles paredzētas pēcpusdienā, ap plkst. 15.30.

Pamatturnīram pieteikušies 78 spēlētāji.

«Lielākais pieaugums ir sieviešu klasē – kopumā 29 spēlētājas! A klasē, kurā tiks izcīnīts čempiones tituls, pieteiktas 17 spēlētājas, tostarp divas līdzšinējās čempiones - 2011. gada uzvarētāja Baiba Lulle un 2010.gada čempione Ineta Mackeviča. Pirmo reizi čempionātā nokomplektēta arī B klase, kas liecina par jaunu spēlētāju ienākšanu skvošā,» informē Latvijas Skvoša federācijas valdes priekšsēdētājs Aleksandrs Pāvulāns.

Par čempionu titulu vīriešiem Open klasē cīnīsies 12 spēlētāji, tostarp vairākkārtējais Latvijas čempions Aleksandrs Pāvulāns, Latvijas otrā rakete Norvēģijā mītošais Kaspars Purgailis, kā arī citi Latvijas skvoša izlases spēlētāji. Lielākā konkurence vīriešiem ir C grupā - 20 spēlētāji.

Savukārt nākamo sestdien, 4. februārī, noskaidros Latvijas čempionu junioriem, kā arī tiks izcīnītas godalgas senioru klasēs. Pieteikties čempionātam junioru un senioru klasēs vēl iespējams līdz 30. janvārim.

Latvijas čempionāta skvošā ģenerālsponsori ir Rīgas veselības centrs «Pļavnieki» un SIA «AB Tehnoloģiju korporācija».

Latvijas čempionāts ir apmeklētākās sacensības skvošā. Pērn tajās kopumā piedalījās ap simts spēlētāju. Šogad spēlētāju skaits varētu būt līdzīgs. Čempionātu organizē Latvijas Skvoša federācija.

Spēļu grafiki un cita informācija pieejami LSF mājaslapā www.squash.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu