Noslēgušās snovborda sacensības Lemberga hūtē

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pagājušajā nedēļas nogalē, sestdien, 7. februārī, slēpošanas kalnā "Lemberga hūte" norisinājās Lemberga balvas izcīņa snovbordā. Sacensībās aizraujošus lēcienus ar sniega dēli rādīja 21 Latvijas sportists.

Sieviešu grupā piedalījās 7 dalībnieces, savukārt vīriešu grupā bija 14 dalībnieki vecumā no 15 līdz 27 gadiem. Starp dalībniekiem bija pieci ventspilnieki, desmit rīdzinieki, kā arī sportisti no Valmieras, Limbažiem un Tukuma.

Sacensībās tika izcīnītas Aivara Lemberga naudas balvas kopsummā par 500 Ls, kuras sacensību noslēgumā Lemberga kungs pasniedza personīgi.

Vīriešu konkurencē vietas tika sadalītas šādi:

1.vieta - Toms Petrušēvičs no Rīgas (16 gadi); 2.vieta - Aivars Jermalovičs no Rīgas (22 gadi); 3.vieta - Kaspars Garoza no Rīgas (22 gadi); 4.vieta - Kristaps Dzenis no Rīgas (17 gadi); 5.vieta - Reinis Skujiņš no Valmieras (17 gadi).

Savukārt sieviešu konkurencē

1.vieta - Karīna Vītiņa no Valmieras (16 gadi); 2.vieta - Dace Banga no Rīgas (27 gadi); 3.vieta - Elīna Bērziņa no Ventspils (24 gadi).

Labākā trika meistars Toms Petrušēvičs saņēma balvu no firmas "Burton".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu