Stadamairs nenožēlo izteikumus par Odoma spēli (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Fīniksas ''Suns'' uzbrucējs Amare Stadamairs nenožēlo, ka pēc pirmās sērijas spēles norādījis, ka "Lakers" spēlētājs Lamars Odoms tikai pateicoties lielai veiksmei nospēlēja tik labi.

Sērijas pirmajā spēlē Odoms izcēlās ar 19 punktiem un 19 atlēkušajām bumbām, bet Stadamairs guva 23 punktus un izcīnīja trīs bumbas zem groziem. "Lakers"  spēlētāja sniegumu viņš nosauca tikai par veiksmīgu apstākļu sakritību.

''Es vienmēr būšu es pats. Tāds ir mans raksturs. Viņš aizvadīja labu spēli, tādēļ centīšos viņu vairāk uzmanīt,'' pirms sērijas otrās spēles Stadamairs neuzskatīja, ka būtu izteicies kļūdaini.

Otrajā spēlē Losandželosas līdzjutēji izsvilpa Stadamairu, taču tas netraucēja viņam gūt 18 punktus un izcīnīt 6 atlēkušās bumbas.

Savukārt Odoms, kurš, kā jau ierasts, spēlē iesaistījās no rezervistu soliņa, komandai palīdzēja ar 17 punktiem un 11 bumbām zem groziem, tādējādi otrajā spēlē pēc kārtas sasniedzot ''double-double'', vēsta ESPN.

Jau ziņots, ka "Lakers" treneris Fils Džeksons pirms Rietumu konferences fināla pirmās spēles paziņoja, ka ''Suns'' saspēlēs vadītāja Stīva Neša bumbas vadīšanas stils vairāk līdzinās bumbas nešanai, nevis driblēšanai, taču Fīniksas vienība šādus izteikumus neuztvēra nopietni.

Rietumu konferences finālsērijā līdz četrām uzvarām ar 2-0 vadībā izvirzījušies iepriekšējā gada čempioni.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu