''Lakers'' pārspēj ''Suns'' konferences pirmajā finālspēlē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Rietumu konferences finālsērijas pirmajā spēlē Losandželosas "Lakers" savā laukumā ar 128:107 pārspēja Fīniksas ''Suns'', sērijā izvirzoties vadībā 1-0.

Mača pirmajā ceturtdaļā mājinieki spēja iekrāt 9 punktu pārsvaru (35:26), bet līdz lielajam pārtraukumam spēle izlīdzinājās un ''Suns''  pietuvojās līdz -7 (55:62).

Pēc atpūtas lieliski nospēlēja "Lakers" līderi, kas uzbruka grozam ar labu metienu precizitāti. Īpaši jāizceļ Kobes Braienta sniegums, kurš trešajā ceturtdaļā guva 21 punktu, neskatoties uz  problēmām ar ceļgalu.

Noslēdzošajās divpadsmit minūtēs pagājušā gada čempioni pārliecinoši kontrolēja notikumus laukumā un svinēja uzvaru ar 128:107.

Uzvarētājiem Braients guva 40 punktus, savukārt spāņu centra Pau Gasola kontā 21 punkts, bet Lamars Odoms pievienoja 19 punktus un 19 atlēkušās bumbas.

Zaudētāju rindās Amare Stadamairs komandai palīdzēja ar 23 punktiem, bet Stīvs Nešs izcēlās ar 13 punktiem un tikpat rezultatīvām piespēlēm.

Arī otrā spēle tiks aizvadīta "Lakers" laukumā.

TVNET jau ziņoja, ka Austrumu konferences fināla pirmajā spēlē Bostonas ''Celtics'' izbraukumā ar 92:88 pārspēja Orlando ''Magic'', kas izslēgšanas spēlēs šogad nebija piedzīvojuši nevienu zaudējumu. Sērijā ar 1:0 vadībā izvirzījušies Bostonas ''Celtics" basketbolisti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu